Latest

26 August 2015

Painting Potret Giveaway by Azhafizah

painting-potret-giveaway-by-azhafizah
Cara untuk menyertai Painting Potret Giveaway untuk blogger.
1. Buat entry bertajuk " Painting Potret Giveaway by Azhafizah"
2. Letakkan banner di atas dan linkkan ke entry ini.
3. Letakkan link blog www.azhafizah.com ke dalam bloglist blog *jika ada bloglist untuk follow up giveaway
4. Follow blog : www.azhafizah.com | instagram : azhafizahmdnor * Jika tiada instagram boleh join juga :)
5. Like fanpage : www.facebook.com/blogazhafizah 
6. Letakkan gambar [single, close up, jelas, high pixel, gambar asal tanpa edit 360]
7. Publish entry dan letakkan link blog penyertaan dalam ruangan kotak komen di bawah.


3 gambar yang menepati ciri² gambar yang terbaik akan di painting potret. Kalau nak menang kenalah pilih gambar yang terbaik ye. Senang je kan syarat² dia. So jemputlah join beramai²


Contest bermula dari 22 Ogos-30 Ogos 2015, 11:59pm


Klik banner tu kalau nak join ye.


Gambar ni boleh tak fizah :)


Terima kasih sudi singgah.
Wassalam
--------------------------------------------------------------------------------------------------

5 comments:

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)

AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

yanie yusuf said...

good luck..

Azwar Syuhada said...

Good luck!

Nurzaliza Mohd Ali said...

Good Luck..

Azhafizah Md Nor said...

Terima kasih sudi menyertai Painting Potret Giveaway by Azhafizah. Giveaway telah tamat dan mohon check senarai peserta disini

http://www.azhafizah.com/2015/08/senarai-nama-peserta-painting-potret.html

Jika nama tiada dalam senarai, sila komen di kotak komen ye.