Syarat-syarat penyertaan :
1. Follow blog MekZumbie
2. Follow Instagram MekZumbie,
3. Buat satu entri & cerita pasal Blog Mek Zumbie (Ringkas aje),
4. Letakkan banner Giveaway yang di HIPERLINK kan ke entri GA ini,
5. Komen entri ini sekaligus dengan URL entri korang & Nama Instagram korang & paling penting URL FB korang untuk memudahkan aku nak contact kalau korang pemenangnya hehehe.
6. Tarikh tutup GA ini ialah pada 31 Oktober 2015 pada jam 12 malam waktu Malaysia.
---------------------------------------------------------------------------------------------

Okeh, SukaGelak nak komen sikit blog Mek Zumbie ni. Eh, eh, komen ke cerita? Haha.. Tak tau nak describe cemane. Pada pandangan mata dan masa SukaGelak, blog Mek ni kemas, loading pun laju, simple habis, button follow ada, blog archive pun dah terpampang.

SukaGelak tak suka kalau korang sorok blog archive korang. Sesah nak tengok entri yang epas-lepas. Lagipun ape ke faedahnye korang nak rumitkan pembaca blog korangkan. Lebih baik korang buat macam blog Mek Zumbie ni. Terus terpampang. Tak payah nak klik sana, klik sini. kalau loading laju takpe lah jugak. Hehe.. Banyak pula cekadaknya ye.

Okeh, itu saja. Korang yang nak join segmen mek ni klik je dekat banner segmen ni yek.
Wassalam.