Latest

3 November 2015

3D GIVEAWAY BY IY & SYARIZWAN

3D PUZZLE GIVEAWAY BY IY&SYARIZWAN

SYARAT-SYARAT 3D PUZZLE GIVEAWAY

  • Korang mestilah mempunyai blog dan buat satu entry yang bertajuk "3D GIVEAWAY BY IY & SYARIZWAN"
  • Tampal banner kat atas kemas-kemas dalam entry dan link ke url ini atau Blog IY.
  • Giveaway terbatal jika penyertaan kurang daripada 20 orang.
  • Mempunyai alamat tetap di MALAYSIA sahaja.
  • Giveaway ini bermula pada 2 November 2015 hingga 29 November 2015
  • Last, tinggalkan komen beserta link korang di kotak komen blog Ikhwan Yusuff

18 comments:

Afidah Azmi said...

wah bagus ni...nak join

Nurzakiah Hanum said...

good luck

Afidah Azmi said...

segmen ni pun Fidah dah join..hahahaha..
apalah yang fidah nak komen ni hahaha

Siti Rohaida Yusof said...

good luck ye

Beiby Yatie said...

gud luck ..

kita tag awak :)

http://bebyyellowshiteru.blogspot.my/2015/11/segmen-be-on-fixqrimaleks-bloglist.html

MILx HASHIM said...

jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/11/3d-puzzle-giveaway-by-iy.html

ikhwan yusuff said...

terima kasih sebab sudi join GA ni sis... saya datang follow...salam kenal ya.. :D
http://duniakita94.blogspot.my/2015/11/senarai-peserta-3d-puzzle-giveaway.html

MG schmidt said...

jenjalan sni dr GA yg sama :)

http://melangkaugarisan.blogspot.my/2015/11/3d-giveaway-by-iy-syarizwan.html

Masita _Eyta said...

singgah sat ,dari GA yg sama jugak :)

http://masitaeyta.blogspot.my/2015/11/3d-giveaway-by-iy-syarizwan.html

Ayu Barbydol said...


dah join dari segment yg sama ^^ gud luck !!
http://ayubarbydol.blogspot.my/2015/11/3d-giveaway-by-iy.html

Mohd Syarizwan said...

terima ksih sebab sudi join dan support kami punya GA ni.. semoga berjaya.. :D huhu

The Kehalusan Kelembutan said...

Dari GA yang sama,
semoga ada rezeki

Hajar Shikin said...

good luck ye sis =)

Maria Firdz said...

Selamat bersegmen.

ros nordin said...

singgah dari GA sama :)

Fikri Malek said...

singgah dari segmen yang sama and done follow

http://itsfixqrimalek.blogspot.my/2015/11/segmen-3d-puzzle-giveaway-by-iy.html

Gifta Good said...

good luck sis! visit back : www.giftasblog.co.vu

Nur Khairul Azizi Mohamad said...

Balas kunjungan dari segmen yang sama...

http://www.myideakini.com/2015/11/3d-giveaway-by-iy.html..

Nak menang RM200? Tengoklah sini --->http://www.myideakini.com/2015/11/myideakinicom-random-rm200-bloglist.html