Assalamualaikum semua.

Harini SukaGelak nak share hadiah yang SukaGelak menang masa join giveaway adik mimin ni. Kalau nak ikutkan giveaway ni dah lama berlalu. Bulan 10 dah umum pemenang. Tapi disebabkan pihak sponsor ade banyak sangat aral yang melintang pukang, baru semalam hadiah yang SukaGelak tu sampai. Mesti korang nak tau apa hadiah tu kan? Kan? Kan?



Tadaaaa.... Jangan jeles okeh.. SukaGelak dapat tudung Aidijuma. Untuk pengetahuan korang, SukaGelak memang giler beli tudung AJ ni. Nak nak pulak yang design ni memang tak sempat nak beli haritu. Melompat-lompat lah SukaGelak bila dapat hadiah ni. Siap extra gift lagi tu dari sponsor. Terima kasih banyak-banyak.

Okeh, itu saja untuk harini. Next entri kite review blog sponsor pulak ye.
Till we met again.
Wassalam.