Latest

4 January 2016

Ketagih Blossom Blast Saga


Hai guys, harini nak cerita pasal satu ketagihan baru dekat smartphone. Game Blossom Blast Saga. Sape yang baru main game ni sila angkat tangan..... Meh sep sikit. Kita geng. Mana yang dah lama main pastu dah uninstall okeh, kita geng jugak. Hehe..

Kalau korang nak tau, dalam handphone SukaGelak cuma ada game candy crush saga dengan criminal case jek. Dulu install jugak la banyak-banyak. Tapi rasa macam semak je. Bukan boleh main semua pun game tu. Takde masa. Lagipun buat berat loading handphone je kan.

Okeh, berbalik pada game yang SukaGelak nak share ni. Sebenarnya terdownload dan terketagih. Eh, ade ke istilah terdownload tu? (Adik-adik yang tengah sekolah tu jangan guna ayat ni ye ). Pada masa entri ini di taip, nyawa untuk main game ni dah habis. Huhuhu.. Tension punya pasal terus buat entri. 

Ha, kan dah dapat satu entri. Korang kalau nak sama-sama ketagih main game ni jangan lupa download dekat Play store yek. mana boleh SukaGelak je ketagih sorang-sorangkan. Mestilah nak share.

Selamat bergumbira ye kawan-kawan. yang sekolah tu jangan nak gumbira sangat. fokus study okey.
Terima kasih sudi singgah.
Wassalam.

8 comments:

Nur Amalina said...

ada tak mencabar cam game candy crush?..hehe

julia jamaludin said...

sama je lebey kurang dear :)

Nurzakiah Hanum said...

nak cuba jugak

julia jamaludin said...

jom jom jom :)

Aqilah Azmi said...

hhaahaha TAKNAKKKK nnt qila ter ketagih hahahah

julia jamaludin said...

ala...jom la ketagih sama-sama qila :)

babYpose said...

Salam 2016 Julia, rajin bergame, dengan julia semua dan kan ;)

yaya cendana said...

assalamualaikum...jalan2 cari kawan ...yaya dah follow sini....follow back yek...
mohon kunjungi dan tinggalkan komen di sini
http://www.yayacendana.com/2016/01/pergi-seminar-di-agrofarmstay-durian.html

tq ^_^