Latest

22 February 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Tak lama nak masuk bulan March, makanya senarai bloglist untuk January & February akan bertukar bila masuk bulan March. So nak cari bloglist baru untuk March dan April. Jemput sertai Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016.
Klik banner untuk sertai  Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
Segmen simple sangat. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

TAMAT : 28 FEBRUARY 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016
2. Copy & paste coding dalam kotak bawah ni di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Mar & Apr 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

6 comments:

Munirah Mustafar said...

good luck!!
kita pun join GA yang sama...
jemput BW di Blog kita juga

alya chan said...

Blogwalking dari segmen sama :D

http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

Anonymous said...

singgah BW ke sini..
http://www.kennymerligal.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

Lady Shah said...

singgah dari segmen yg sama..gud luck

http://byshaz.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html

Siti Rohaida Yusof said...

Blogwalking dari segmen azhafizah
http://www.kisahsidairy.com/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html
all the best..

nurerna hazwani said...

Singgah blogwalking dr segmen yg sama. Sorry lambat menyinggah. Habis dah saya pusing dlm blog awak.

http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/02/segmen-bloglist-azhafizahcom-mar-apr.html