Latest

8 February 2017

31 Days Challenge by JDT Blogger - Day 28

Day 28 - Pakaian hari ini

Hai korang. Tajuk harini, outfit of the day ataupun lebih dikenali dengan OOTD. Disebabkan saya ni tak berapa nak reti nak selfie full picture, so saya just share je baju yang kebetulan memang saya ada pakai di hari yang lain yek. Memang sama sebijik.

jeti sedili besar
Betul!! Inilah baju yang saya pakai harini. Jubah hitam dengan tudung Aidijuma pink ade love kaler merah dekat belakang. Hehe..

Gambar ni diambil oleh officemate saya, kak miza. Masa ni dekat Sedili Besar. Baru habis attend mesyuarat agung tahunan. Koperasi punya hokeh. Dah nama pun hakak kerja dengan Suruhanjaya Koperasi Malaysia. Jadinya wajiblah hadir mesyuarat agung koperasi.

Dah alang-alang saya share pasal sedili besar ni kan. Nak bagitau korang. Tempat ni cantik giler... Air laut die hijau jernih. Kagum yang amat weh. First time dapat tengok sendiri air laut jernih. Eley, korng jangan nak cok hakak ni jakun pulak. Taulah korang dah banyak kali jumpa air laut jernih.

Eh, eh, teremosi pulak. Haha.. Okeh, cukup untuk entri baju ni yek. Sambung entri hari ke 29 pulak.
Wassalam.

1 comment: