Latest

30 April 2017

Himpunan Jawatan Kosong Kerajaan dan Swasta di gkerjaya.com

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Nak tanya ni, berapa ramai antara kita yang menggunakan internet untuk mencari kerja kosong? Sama ada swasta atau kerajaan? Tapi saya 100% percaya korang mesti cari kerja dalam internet ni kan. Dunia dihujung jari. Cari apa pun mesti jumpa.

Meh sini saya nak memperkenalkan dengan korang satu portal yang menghimpunkan kerja kosong yang ada dekat Malaysia ni.

Memperkenalkan gkerjaya.com. Sebuah laman web yang sangat bermanfaat untuk anda yang sedang mencari-cari kerja kosong. Apa yang menariknya, anda boleh pilih kerja kosong tu ikut negeri masing-masing.
Gkerjaya - Informasi Kerjaya anda
Siapa yang perlu follow laman web gkerjaya.com ni?

  • Mereka yang sedang mencari jawatan kosong
  • Mereka yang ingin tukar kerjaya yang lebih baik
  • Mereka yang baru habis spm / diplpma / ijazah / phd dan lain-lain
Kenapa anda harus layari laman web gkerjaya.com?

Sebabnya, mereka menyediakan pelbagai tips-tips kerjaya. Antaranya;
  • Panduan bina kabel dalam linkedin
  • Panduan memohon kerja melalui email
  • Panduan memohon kerja melalui SPA dengan betul
  • Tips penulisan resume
Dan seterusnya korang boleh baca dekat sini --> TIPS KERJAYA

So, korang apa tunggu lagi? Cepat-cepat klik dekat laman web gkerjaya ye. Semoga mudah urusan korang untuk dapat kerja.

Terima kasih sudi baca. Wassalam.

No comments: