Latest

25 April 2017

Lip Balm MamaMade, Mind Your Lips

Siapa dekat sini ada masalah bibir kering? Meh sini nak sep sikit. Kita genglah. Rasanya masalah bibir kering ni sejak dari sekolah memang tiada jalan penyelesaiannya. Bila dah elok, kejap je. Lepas tu dia jadi balik. Tangan pula gatal. Asik nak tarik je kulit bibir yang merekah tu. Sakit dia jangan cakaplah. Meleleh air mata.

Harini saya nak tunjuk dekat korang sejenis lip balm yang boleh selesaikan masalah kita dekat atas tu. Dah tak nak dah bibir kering ni. Tak cantik kalau pakai lipstik matte. Dah macam tanah yang kering-kontang tu ha. Eeewww.. Tak cantik hokey.

Memperkenalkan Lip Balm keluaran MamaMade, Homemade & Natural.

Senang je nak pakai dia ni. Bukan pakai masa hari siang tau. Pakai masa nak tidur. Ha... Boleh simpan dekat rumah je. Tak perlu bawak ke hulu ke hilir.

Saya dah try dah lip balm ni. Memang bangun pagi tu bibir rasa lembap je. Takde lagi dah kulit-kulit kering tu.

Jom tengok testimoni daripada mereka-mereka yang dah cuba Lip Balm ni.

No automatic alt text available.

No automatic alt text available.
Image may contain: text

Mind Your Lips (Lip Balm 5g)
Kandungan;
Virgin Coconut Oil, 
Castor Oil, 
Shea Butter, 
Beeswax, 
Vit E Oil, 
Lavender Oil.
No artificial fragrance, coloring and preservative

Harga; RM 9.00 
Cara pembelian: 
Boleh beli melalui Facebook rasmi diorang di --> Homemade & Natural by MamaMade

3 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

ni yang rasa nak try jugak ni juju
~ Kisahsidairy~

PeRdU cINta said...

Menarik...sebab bibir kering kalau luka..adus pedih..

y i e n said...

Wahhh, menarik jugaq ni :)