Latest

1 June 2017

Pengumuman Pemenang Segmen : Pencarian Bloglist Jun 2017 Blog kasihjuju.com

Assalamualaikum semua, salam Ramadhan hari ke - 6.

Alhamdulillah,
Berakhirlah sudah segmen pencarian bloglist Jun 2017 blog KJ ni. Seramai 22 orang blogger yang sudi join segmen KJ kali ni. Terima kasih banyak-banyak KJ ucapkan.
Tanpa melengahkan masa, jom kita tengok senarai 5 pemenang yang berjaya menghiasi ruangan bloglist KJ. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan web random.org.

Senarai peserta boleh cek dekat --> SINI

Tahniah pada yang berjaya. KJ dah masukkan blog korang dekat sidebar. Harap korang pun sudi masukkan blog KJ ni dekat blog korang juga ye.

Pada yang tak berjaya, hujung bulan ni KJ buat segmen lagi. Nanti korang support lagi ye. Terima kasih banyak-banyak :)

Wassalam.

16 comments:

Annaz Mohd said...

Alhamdulillah..
Tersenarai...
Terima kasih

Ibu Dilah said...

Tahniah kpd semua yg tersenarai :)

Nurzakiah Hanum said...

TAHNIAH

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah buat semua pemenang

Siti Rohaida Yusof said...

tahniah kepada yang tersenarai...

Mardhiyyah Rosli said...

Alhamdulillah..
Terima kasih Kak Juju

Tahniah pada semua pemenang..

Zafirah Nazri said...

tahniahhh buat yg menang

antynid said...

tahniah semua :)

Cik Tie said...

Tahniah pada pemenang

Shaidatul Aireen said...

yay alhamdulillah elsa terpilih. terima kasih sis :*

Hernee Nazir said...

tahniah semua pemenang..

- Hernee Nazir -

Mieza S said...

tahniah

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

tahniah semua

atiehilmi dot com said...

wah !!! ini rupanya perasaan bila menang segmen ya.. hahahaha~ thanx juju !!!

Nurul Faiz said...

tahniah kepada semua pemenang :)

Mar Mansor said...

tahniah pada yang terpilih
JanjiKita