Latest

1 January 2019

Welcome 2019


Welcome 2019
Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced

Hai semua, berjumpa kita di tahun baru 2019. Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk memulakan tahun baru dengan azam yang baru. Semoga tahun 2019 membawa sinar kejayaan dan kerahmatan untuk kita semua. InsyaAllah. 

So apa azam tahun baru Juju tahun ni? Macam tak sempat wey nak fikir pasal azam baru. Kerja hakiki melambak-lambak dekat pejabat tu ha. Haha. Semoga semuanya siap dengan baik dan terurus hendaknya.

Okkaylah, saja nak wish tahun baru dekat pembaca blog Juju ni ha. Jumpa lagi di lain entri ya :)

11 comments:

Sis Lin said...

Selamat Tahun Baru Juju ..

Cik Itah said...

selamat tahun baru 2019

Hernee Nazir said...

selamat tahun baru juju..semoga 2019 lebih cemerlang gemilang terbilang hehehe

aienie NKA said...

Selamat Tahun Baru. ^^

Sis Lin said...

Wowwww langsir baru hehehehe..
Selamat Tahun Baru 2019 Juju..

Siti Rohaida Yusof said...

selamat tahun baru juju....blog pun dah berwajah baru

Farahain ZFA said...

wowwww.... selamat tahun baru kak juju.. ain suka qoute tuh..😍😍

Cik Puan Ena said...

kerja pending 2018 kena forward ke 2019.hehe.. harap settle jangan tertangguh lagi. anyway selamat tahun baru kak juju

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Alhamdulillah... Semoga kita dapat juga jumpa 2020 nanti

Sunah Sakura said...

kan...tak ada azam tahun baru pun tak apa, sebab hari2 kita berazam...gituhhh

Mardhiyyah Rosli said...

Selamat tahun baru kak Juju
Semoga segala urusan dipermudahkan.

Jemput join giveaway :)
http://www.myarosli.com/2019/01/birthday-giveaway-by-mya-rosli.html