Latest

27 August 2019

Giveaway-02 by Ematunz

Lepas umum pemenang untuk first giveaway, ematunz.blogspot.com terus buat second giveaway.

Hadiah kali ni lain machiam sikit, iaitu gambar portrait digital. Jika terpilih, uols boleh dapatkan sendiri punya gambar siap edit, ala ala lukisan gittuw, boleh guna letak kat wallpaper ke, default photo pun boleh tau. 

Klik gambar di bawah kalau nak join Giveaway-02:


Hadiah apa tu? Hah, pinjam japp gambar ematunz, ini adalah contoh hadiah (dalam bentuk gambar siap edit) seperti dibawah:

Lukisan digital oleh Aeisha Lisa

Semoga terpilih. Thank you sudi join giveaway ematunz.blogspot.com.

4 comments:

Nurulatika Yunus said...

selamat bersegmen.. belum join lagi giveaway nie.. hehe gudluck!

Ain Athirah said...

Jalan2 sementara cuti harini hehe. Datang dari segmen sama https://theathra.blogspot.com/2019/08/giveaway-02-by-ematunz.html

adianiez AIDA said...

good luck, Ju.

Ematunz said...

Maaf lambat umum pemenang, ada masalah berkaitan template blog (diluar kawalan ema). Pemenang GA-02 ada kat link >>> ematunz.blogspot.com/p/giveaway.html <<< jemput join GA-03 jika sudi . Thanks, have a nice day.