Jom tempah dan print baju di JRig Gear Sublimation and Packaging Printing

Hai semua,
Korang tau tak ada satu kedai printing baju dekat Johor ni yang boleh buat printing sublimation dengan harga yang berpatutan. Ha sebenarnya Juju pun baru tau jugak pasal ni. Almaklumlah, sejak PKP ni kerjanya memang scroll Facebook, Instagram je kejanya kan. Sekali terpandang pulak jersi yang menarik di pandangan mata ni. Maka, Juju pun teringin nak cuba juga.

Okay jom kemas rumah... Eh, jap fikir jap. Nak kemas rumah ke nak jogging?

Musim-musim duduk rumah ni mesti nak pakai baju yang selesa untuk 'berperang' dalam rumah kan. Yang penting sesuai untuk semua aktiviti termasuklah bersukan. Bila dah rasa sendiri material dia memang Juju sangat puas hati dan nak recommend dekat korang pula.



Antara sebab kenapa korang kena tempah baju di JRIG Sublimation ni adalah
  • Kain microfiber eyelet
  • Kain tak jarang
  • Kain cepat kering
  • Tidak melekat ketika berpeluh
  • Selesa untuk aktivti harian
  • Full printing
  • Warna tidak luntur
  • Printing berkualiti
Boleh request nak design macam mana. Kecil besar semua boleh.

Cuci banyak kali pun masih kekal lawa lagi printing tu ya.

Kiri dan kanan baju ada flip.

Memang muslimah friendly

Dan kalau korang nak tau, dekat sini minimum order adalah 10 helai baju siap dengan lebih 150 katalog dan design percuma. Korang cakap je korang nak corak macam mana, nak bentuk macam mana, semuanya akan dibuat secara percuma tau. Pilihan design juga boleh dibuat mengikut bajet korang. Menarik ke menarik?

Kalau korang yang dari luar Johor Bahru tu boleh ke order? Ha jawapannya mestilah boleh. Juju yang dekat Kluang ni dia pos je tshirt Juju tu. Cuma kena sabarlah sikit. Dalam musim PKP yang tak boleh merentas ni memang pos jelah jawap dia.

Maklumat lanjut boleh klik 👉 https://jriggear.com/
Nombor Telefon 👉 07-554 8223
Email 👉 jriggear@gmail.com



Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. serius cantik dan nampak berkualiti sangat kainnya!

    BalasPadam
  2. Cantik warnanya, menyerlah tuuuu

    BalasPadam
  3. Lawa design baju ni
    Kainnya pun kualiti terbaik

    BalasPadam

“More smiling, less worrying. More compassion, less judgement. More blessed, less stressed. More love, less hate.”
― Roy T. Bennett, The Light in the Heart

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)