BIG BAD WOLF BOOKS KEMBALI KE NEGERI SEMBILAN

Kasih Juju
BIG BAD WOLF BOOKS KEMBALI KE NEGERI SEMBILAN

Wahai pencinta buku sekalian! Big Bad Wolf Books akhirnya akan 
kembali ke Negeri Sembilan setelah hampir tiga tahun semenjak acara Jualan Buku fizikal kali terakhir. Bersempena dengan kepulangan Serigala, Big Bad Wolf Books menjemput semua penggemar buku dan juga pemburu tawaran dari Lembah Klang untuk menyelami ribuan buku yang ditawarkan oleh penganjur Jualan Buku Terbesar Di Dunia!

Selama 11 hari bermula dari 2 hingga 12 Jun 2022, ‘The Big Bad Box Sale – Midnight Madness’ akan dibuka dari jam 10 pagi hingga 12 tengah malam kepada orang ramai bagi menikmati ‘Box Sale’ 14 jam. Acara ini terletak di tempat letak kereta berbumbung Lotus’s Seremban 2 di Taman Bukit Kepayang.

ACARA - The Big Bad Box Sale – Midnight Madness
LOKASI - Lotus’s Seremban 2, Taman Bukit Kepayang,Negeri Sembilan
TARIKH - 2 hingga 12 Jun 2022 (11 hari)
MASA - 10:00 pagi hingga 12:00 tengah malam (14 jam)

Untuk menambah keseronokan, orang ramai yang menghadiri ‘The Big Bad Box Sale – Midnight Madness’ berpeluang untuk menyertai Peraduan ‘Book Haul’ di mana terdapat seorang pemenang bertuah akan berpeluang memenangi sebuah troli dipenuhi dengan buku-buku pilihan tersendiri.

Untuk mengambil bahagian dalam Peraduan ini, orang ramai haruslah mempamerkan kreativiti melalui gambar bersama ‘Book Haul’ mereka di laman media sosial Facebook atau Instagram. Sertakan hashtag-hashtag berikut: #BBWBookHaul.

Cara menikmati ‘Box Sale’: Orang ramai boleh mendaftar sebagai ahli secara percuma dan kemudian dapat memilih sama ada kotak kecil atau besar bagi memenuhkan seberapa banyak buku kegemaran ke dalam kotak. Kotak bersaiz kecil boleh didapati dengan harga RM99.90 manakala kotak bersaiz besar pula berharga RM119.90 sahaja.

Mari lihat apa yang boleh didapati di acara ‘Box Sale’!
● ‘Bundle Box’
     Nikmati 1 kotak Kecil dan 1 kotak Besar pada harga RM199.90
     (Harga Biasa: RM219.80. Jimat: RM19.90)
● ‘Fuyoh Bundle’
     Nikmati 3 kotak Besar pada harga RM319.90
     (Harga Biasa: RM359.70. Jimat: RM39.80)
●  Diskaun 10% untuk Institusi Pendidikan
     Nikmati potongan 10% daripada jumlah pembelian dengan perbelanjaan minimum RM1,000.00
     (Institusi Pendidikan hendaklah mengemukakan ID kakitangan rasmi)
● Bawa bersama resit Lotus’s anda dan nikmati diskaun 5%
    Nikmati potongan harga tambahan sebanyak 5% dengan perbelanjaan minimum RM119.90 apabila anda mempamerkan resit pembelian dari pasar raya Lotus’s (dengan sebarang jumlah yang dibelanjakan) kepada juruwang.
● Bawa bersama risalah Big Bad Wolf Books dan nikmati diskaun 5%
    Nikmati potongan harga tambahan sebanyak 5% dengan perbelanjaan minimum RM119.90
apabila anda mempamerkan risalah Big Bad Wolf Books kepada juruwang.

Rakan kongsi Big Bad Wolf Books dan pengedar tempatan Malaysia, Kualiti Books, akan turut membawa pelbagai judul buku pendidikan dan buku hiburan berbahasa Melayu daripada IMAN Shoppe, Prestasi, Pelangi, PTS, Pustaka Azhar, Sasbadi dan banyak lagi. Walau bagaimanapun, buku-buku dari Kualiti Books tidak termasuk di dalam ‘Box Sale’. Namun orang ramai masih boleh menikmati tawaran lain termasuk juga Set Promo, Kisah Teladan Kanak-Kanak dan Stok Penghabisan dari harga serendah RM2.

BIG BAD WOLF BOOKS KEMBALI KE NEGERI SEMBILAN

Untuk rekod selama 13 tahun, Big Bad Wolf Books kekal teguh dalam misinya dalam Mengubah 
Dunia, Berdikit-dikit dengan Buku (Changing The World, One Book At A Time). Jualan ‘The Big Bad Box Sale – Midnight Madness’ adalah sebahagian daripada kempen membaca Big Bad Wolf Books 2022 yang bertujuan untuk memupuk tabiat membaca dalam kalangan rakyat Malaysia dengan menawarkan buku pada harga berpatutan dan menjadikan buku-buku ini mampu dicapai oleh semua. Idea memilih buku pertama untuk dimasukkan ke dalam kotak berpotensi untuk menyebabkan pelanggan untuk akhirnya mengisi kotak mereka dengan pelbagai jenis buku dengan judul yang paling memberi inspirasi kepada mereka. Kempen membaca adalah sebahagian daripada misi Syarikat ini untuk terus menggalakkan orang ramai mengambil sebuah atau dua buah buku sama ada untuk diri mereka sendiri, untuk rakan atau keluarga mereka dan memperkasakan mereka dengan pengetahuan. Big Bad Wolf Books memberi tumpuan kepada mencipta generasi pembaca baharu dan meningkatkan literasi bahasa Inggeris.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Big Bad Wolf Books, sila lawati:
Hashtag: #BigBadWolfBooks #BBWSeremban2022 #BigBadBoxSale