Rangkaian Syampu Safi Shayla Khas Untuk Wanita Berhijab

Kasih Juju
Hai semua,

Harini Juju nak share sesuatu yang akan buatkan korang rasa selesa sepanjang berhari raya di bulan raya ni. Kisah dia macam ni. Bila dah 2 tahun tak dapat ziarah raya, tiba-tiba tahun ni tetamu datang rumah tak putus-putuskan. Bila dah ada tetamu yang datang kita yang perempuan ni mestilah kena hidang air. Dengan tudung yang tak lekang dari kepala tu kan. Mesti rimas nanti.


Ha, Juju nak syorkan korang cuba rangkaian syampu dari Safi Shayla ni. Memperkenalkan Safi Shayla, Pakar Rambut Wanita Berhijab (Hijab Haircare Expert), kini dipertingkatkan dengan teknologi pertama Breakthrough Hijab Scalp Biotics yang dikenali untuk mengekalkan keseimbangan & kesihatan mikrobiom kulit kepala bagi mencapai rambut berhijab yang lebih sihat & lebat.

Sangat sesuai untuk korang yang ada masalah kulit kepala & rambut yang merunsingkan. Contohnya berkelemumur, rambut gugur, rambut kering, berminyak dan berbau.

Hasil penyelidikan Safi Research Institute (SRI), kesihatan mikrobiom kulit kepala wanita yang berhijab didapati kurang seimbang berbanding dengan kulit kepala yang tidak berhijab. Komposisi bakteria jahat yang ada pada permukaan kulit kepala adalah berlebihan daripada bakteria yang baik, akibat factor cuaca yang panas & lembap. Hasilnya, pelbagai masalah kulit kepala & rambut seperti kelemumur, rambut gugur & kulit kepala berbau & gatal mudah berlaku kepada yang berhijab. Oleh itu, rambut berhijab perlukan penjagaan yang mantap.

Safi Shayla kini telah upgrade & diformulasi dengan rumusan revolusi teknologi Hijab Scalp Biotics, pertama di dunia. Diinspirasi daripada Microbiome Science, ia dicipta khas dengan rumusan probiotik untuk membantu penumbuhan bacteria baik, bagi mengembalikan semula/ mencapai keseimbangan mikrobiom kulit kepala. Dengan kulit kepala yang sihat, rambut berhijab lebih sihat & lebat.

Ia juga diperkuatkan dengan 7 Habbatus Sauda Complex untuk membekalkan nutrien yang secukupnya kepada kulit kepala & rambut. Bagi membantu mengatasi masalah rambut kepam yang sering dialami oleh wanita berhijab, rangkaiannya juga dipertingkatkan untuk memberi haruman yang berpanjangan sehingga 72 JAM!!! walaupun berhijab sepanjang hari!

Mulakan penjagaan mantap dengan syampu Safi Shayla. Tersedia dalam pelbagai variasi yang khas dirumus untuk mengatasi pelbagai masalah kulit kepala & rambut yang kerap dihadapi oleh rambut berhijab. 


Top 5 Syampu Safi Shayla yang paling popular:
1. Syampu Anti Kelemumur Safi Shayla – berkesan mengatasi masalah kelemumur dengan menghilangkan 99.9% penyebab kelemumur, serta legakan kegatalan kulit kepala dengan sensasi dingin.

2. Syampu Kawalan Rambut Gugur Safi Shayla – menguatkan struktur rambut dari akar, kurangkan keguguran rambut & membaiki rambut yang rapuh

3. Syampu Licin Terurus – melembut & melicinkan rambut yang kering dan susah diurus. Rambut licin, lembut & senang disikat, tidak lagi frizzy dan serabut!

4. Syampu Segar Bermaya – rasa segar dengan sensasi dinginnya, syampu ini akan membersih secara mendalam & kurangkan minyak kulit kepala agar rambut ringan, segar & bermaya

5. Syampu Itch Kontrol – hilangkan kegatalan kulit kepala segera dengan sensasi dingin agar rasa lega & selesa


Rambut Sihat, Segar & Lebat Menjelang Raya / Kunci Tampil 
Menawan dengan Rambut Lebat Menjelang Raya. Bagi memiliki rambut yang sihat & lebat, adalah satu kewajipan untuk mereka yang bertudung/berhijab untuk menggunakan penjagaan rambut yang khas dirumus untuk berhijab.

Macam kita amalkan keseimbangan dari segi pengambilan makanan ataupun penggunaan tenaga selama bulan ramadan ni, macam tu jugalah pentingnya untuk memastikan keseimbangan kondisi kulit kepala supaya boleh tampil dengan rambut sihat, cantik & lebat di musim raya ini.

Jomlah cuba Safi Shayla sekarang. Boleh dapatkan di mana-mana kedai berdekatan korang seperti Mydin, Econsave, Lotus, 99 Speedmart, Giant, TF Value, Watsons, Guardian atau mana-mana kedai runcit ataupun dari laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee https://shope.ee/8p6mfg4UHB