21 November 2011

CONTEST-ANDAI AKU BLOGGER TERKENAL

Bile terbace je entry ni kat blog terus rase macam "WOW.....BOLE KE AKU FEMES??"
Hehe.. Ape-ape pun jom bace ape yang aku nak buat kalo aku femes. 


Sape-sape yang nak join wajib follow page ni dulu

Lepas tu untuk syarat-syarat and hadiah bole klik sini. Jom layan angan-angan aku :)

Andai aku blogger terkenal, aku nak bagi tips kat semua macammana blog aku bole terkenal. Sebab aku rase blog aku macam biase-biase je kan. Takde pun yang "WOW FACTOR".Ntah ade ke tak orang yang bace blog aku ni. Pastu aku nak selitkan unsur-unsur yang baik-baik je. Biar blog aku ni jadik trend. Bukan trend yang mengarut-ngarut tu, tapi trend yang baik-baik. Biar budak-budak sekarang ni terpengaruh dengan ape yang aku taip. Wah.. Berkuasa sungguh penulisan aku mempengaruhi persekitaran. Tu pun kalo aku blogger femes........ Ihiks..:)

Sekian.

Tag kawan-kawan:
Previous Post
Next Post

post written by:

3 comments:

  1. bw..jom join segmen dyla plak..
    need support please..

    http://hello-dylavella.blogspot.com/2011/11/segmenjom-tingkatkan-jumlah-follower.html

    ReplyDelete
  2. Thanks join KucingMalaysia.. tp camne nak join awak? Takleh pown ;)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.