CONTEST-ANDAI AKU BLOGGER TERKENAL

Bile terbace je entry ni kat blog terus rase macam "WOW.....BOLE KE AKU FEMES??"
Hehe.. Ape-ape pun jom bace ape yang aku nak buat kalo aku femes. 


Sape-sape yang nak join wajib follow page ni dulu

Lepas tu untuk syarat-syarat and hadiah bole klik sini. Jom layan angan-angan aku :)

Andai aku blogger terkenal, aku nak bagi tips kat semua macammana blog aku bole terkenal. Sebab aku rase blog aku macam biase-biase je kan. Takde pun yang "WOW FACTOR".Ntah ade ke tak orang yang bace blog aku ni. Pastu aku nak selitkan unsur-unsur yang baik-baik je. Biar blog aku ni jadik trend. Bukan trend yang mengarut-ngarut tu, tapi trend yang baik-baik. Biar budak-budak sekarang ni terpengaruh dengan ape yang aku taip. Wah.. Berkuasa sungguh penulisan aku mempengaruhi persekitaran. Tu pun kalo aku blogger femes........ Ihiks..:)

Sekian.

Tag kawan-kawan:

3 Comments

dyla atsuya said…
bw..jom join segmen dyla plak..
need support please..

http://hello-dylavella.blogspot.com/2011/11/segmenjom-tingkatkan-jumlah-follower.html
ain said…
Good luck ~
KucingMalaysia said…
Thanks join KucingMalaysia.. tp camne nak join awak? Takleh pown ;)