3 April 2012

Entry bergambar : Shoe Festival 2012

Assalamualaikum semua..
Selamat sejahtera ye nye pun adoi.. ( versi johan c: )

Hari Jumaat minggu lepas aku dengan cik DOKI STORY telah meng'explore (ade ke perkataan tu??) pesta kasut kat PWTC. 
Kurang menarik la tahun ni. Tak macam tahun lepas.
Mase sampai jek kat situ tengah wat live show kasut Jimmy Chia.
Teruja nak amik gambar. Tapi malu sebab .... Err,, meh nak bisik.. 
" Psstt... Hp tak canggih.. Psstt "
Ngeeeee..

Hehe.. Yang menariknye rumah kasut jek.
Jom layan gambar dekat rumah kasut tu.
Gambar 1
Mule-mule ketuk-ketuk jek mende tu dari luar.. Tibe-tibe ade orang cakap..

" Kak, boleh masuk sini. "

Hoho.. Terpinga-pinga sekejap. Macam tahun lepas die kasut yang diperbuat daripada coklat. Tak sangka pulak tahun ni buat rumah kasut.

Gambar 2
See.. Ade family potrait bentuk kasut.
Ade mailbox bentuk kasut.
Ade shoelisa jugak.

Gambar 3
Semua barang yang ade kat dalam rumah kasut ni bertemakan kasut..
Frame gambar kasut.
Kipas kasut.
Aksesori kasut.
Game bola kasut.

Nice kan.. 
Walaupun kami sangat eksaited dengan rumah kasut tersebut,
tapi kami tak beli kasut pun.
Hehe..

Ok bai..
Wassalam :)
Previous Post
Next Post

post written by:

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.