29 Oktober 2012

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER


Assalamualaikum dan selamat Hari Isnin kengkawan.

Jom mulakan hari Isnin anda dengan join segmen dari cik AyuInsyirah ni.
Senang je syarat-syarat die.
Sape-sape yang nak join boleh klik kat gambar bunga tu. 

Segmen expired : 09/11/2012 2300hrs

23 ulasan:

  1. mekacih ye ..sudi join segmen ayu...nnt ayu masihkan dalam bloglist ayu...hehe

    BalasPadam
  2. datang follow sini dari segmen sama .. ~ =)

    BalasPadam
  3. datang follow sini dari segmen sama ..

    BalasPadam
  4. singgah sini dr segmen yg sama
    done follow
    jom singgah blog sy
    http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  5. Selamat bersegmen ^_^
    Wilma pun join jugak la :-)

    BalasPadam
  6. Singgah & follow..
    dari segmen sama

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  7. bw dari segmen yg sama :)

    http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  8. hai.. saya pn join segment 2... ^_^V

    BalasPadam
  9. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  10. dah join.. jom follow saya...^_^

    http://raziqchef.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  11. assalammualaikum, is datang singgah sini, kiss2 ads yang ada jemput ke blog is yer?

    Santai iskandarX

    BalasPadam
  12. datang follow sini dari segmen sama ..jom singgah blog sy..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  13. salam..hye..sy datang membalas knjungan disini ya..
    tQ sudi singgah blog sy.. :)

    BalasPadam
  14. wooooooo

    kite follow awk

    http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    BalasPadam
  15. merayau dan follow.. hehehe... :)

    BalasPadam
  16. follower 620 dari segmen sama...

    BalasPadam
  17. TQ singgah blog,juga follow sini...

    BalasPadam
  18. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    BalasPadam
  19. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti

    BalasPadam
  20. done follow here...
    salam perkenalan..

    BalasPadam
  21. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html

    BalasPadam