29 October 2012

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER


Assalamualaikum dan selamat Hari Isnin kengkawan.

Jom mulakan hari Isnin anda dengan join segmen dari cik AyuInsyirah ni.
Senang je syarat-syarat die.
Sape-sape yang nak join boleh klik kat gambar bunga tu. 

Segmen expired : 09/11/2012 2300hrs
Previous Post
Next Post

post written by:

23 comments:

  1. mekacih ye ..sudi join segmen ayu...nnt ayu masihkan dalam bloglist ayu...hehe

    ReplyDelete
  2. datang follow sini dari segmen sama .. ~ =)

    ReplyDelete
  3. datang follow sini dari segmen sama ..

    ReplyDelete
  4. singgah sini dr segmen yg sama
    done follow
    jom singgah blog sy
    http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen ^_^
    Wilma pun join jugak la :-)

    ReplyDelete
  6. Singgah & follow..
    dari segmen sama

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  7. bw dari segmen yg sama :)

    http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  8. hai.. saya pn join segment 2... ^_^V

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  10. dah join.. jom follow saya...^_^

    http://raziqchef.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  11. assalammualaikum, is datang singgah sini, kiss2 ads yang ada jemput ke blog is yer?

    Santai iskandarX

    ReplyDelete
  12. datang follow sini dari segmen sama ..jom singgah blog sy..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  13. salam..hye..sy datang membalas knjungan disini ya..
    tQ sudi singgah blog sy.. :)

    ReplyDelete
  14. wooooooo

    kite follow awk

    http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  15. merayau dan follow.. hehehe... :)

    ReplyDelete
  16. follower 620 dari segmen sama...

    ReplyDelete
  17. TQ singgah blog,juga follow sini...

    ReplyDelete
  18. cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

    ReplyDelete
  19. Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

    Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti

    ReplyDelete
  20. done follow here...
    salam perkenalan..

    ReplyDelete
  21. Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.