SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER


Assalamualaikum dan selamat Hari Isnin kengkawan.

Jom mulakan hari Isnin anda dengan join segmen dari cik AyuInsyirah ni.
Senang je syarat-syarat die.
Sape-sape yang nak join boleh klik kat gambar bunga tu. 

Segmen expired : 09/11/2012 2300hrs

23 Comments

MRS Rongoks said…
selamat bersegmen :)
AyuInsYiraH said…
mekacih ye ..sudi join segmen ayu...nnt ayu masihkan dalam bloglist ayu...hehe
cikmisi leen said…
datang follow sini dari segmen sama .. ~ =)
mawarberduri said…
datang follow sini dari segmen sama ..
Zaharah Jamilah said…
singgah sini dr segmen yg sama
done follow
jom singgah blog sy
http://pinkdiary91.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html
Dunia Wilma said…
Selamat bersegmen ^_^
Wilma pun join jugak la :-)
Nor Salmi said…
Singgah & follow..
dari segmen sama

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html
Nur Amiera said…
bw dari segmen yg sama :)

http://www.cerita-aremira.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html
F@R@H_F@R!!eN said…
hai.. saya pn join segment 2... ^_^V
Delimasari said…
dari segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html
Chef Raziq said…
dah join.. jom follow saya...^_^

http://raziqchef.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html
assalammualaikum, is datang singgah sini, kiss2 ads yang ada jemput ke blog is yer?

Santai iskandarX
Faris Hakkim said…
datang follow sini dari segmen sama ..jom singgah blog sy..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html
hai....
salam kenal (",)
Mimie Najib said…
salam..hye..sy datang membalas knjungan disini ya..
tQ sudi singgah blog sy.. :)
aneem said…
wooooooo

kite follow awk

http://loveiscinta-aneem.blogspot.com/2012/10/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html
LADY EMMA said…
merayau dan follow.. hehehe... :)
Anonymous said…
follower 620 dari segmen sama...
teratai said…
TQ singgah blog,juga follow sini...
cerita best said…
cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html
cheeze maz said…
Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti
:: nosa ason :: said…
done follow here...
salam perkenalan..
Mia Liana said…
Salam.... Mia datang dari segmen yang sama

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/10/senarai-nama-rakan-blogger-ayuinsyirah.html