Kasih Juju: January 2012

January 30, 2012

Akhirnya...Bertuah jugak :)

Yeayyyy.... Senyum lebar sampai telinga ni.. :)
Setelah berkali-kali menjebakkan diri dengan GA rakan-rakan blog, akhirnya tersangkut gak satu.
Alhamdulillah..

sape xnampak aku senyum???


Nak tau ke GA yang mane?
[ GA yang nie ]
Ade 2 fasa.. Akunye dekat fasa 2..
Lame betul tunggu die umumkan..
Dan akhirnya penantian x sia-sia..
Lalalalalala..... (nyanyi2)

January 16, 2012

warna-warni 16/01/2012

Assalamualaikum sume ^.^

Harini betul-betul 'MANIC MONDAY'..Huhuhu T.T
Permulaan hari pun da tak syiok. Patut la rase tak best jek bangun tido pagi tadi. Rase nak sambung berselubung jek.

Citenye macam ni...

Parking kat umah aku nak masuk kene guna accsess card. Nak keluar plak tempat nak touch tu rosak.. Lame da. Sejak aku pindah sini. Pastu aku pun dengan konfiden nye drive kete sampai betul2 lepas palang. Dah tu tengok2 kat guard house tu. Dalam ati cakap "ko tak nak bukak ke gate ni???"... Tibe-tibe guard tu cakap "No accsess card?". Aku pun jeling la kat tiang touch card tuh. Elok jek terletak.. Dushhh.. Siap menyala lagi mende tuh.. Hoho..Malu betul. Guard tu siap cakap "Ok. Next time".

Abes cite pasal guard.

Ni cite taim nak balik umah plak dari office. Aku ni jenis malas nak pakai seat belt.. Nak di jadikan cite, ade plak roadblock. Cantek punye port. Lepas selekoh. Kelam kabut aku tarik seat belt tu. Tapi  mata pasukan uniform tersebut tersangat lah bagus nye.. Die nampak la plak aku baru tarik mende tuh. Huhuhu... Lucky me x kene saman.. Lepas die bebel bebel bebel die blah.. Huh..legaaaa...... Kalo x melayang 300.. Terima kasih kepada inchik beruniform tersebut sebab melepaskan saya.. Saya janji lepas ni saya pakai seat belt.. Huhuhu... Utamakan keselamatan!!!

Opss... Cite ni tak abes kat sini jek. Ade lagi..

Lepas makan tadi tengah sesedap aku bersantai-santai depan tv sambil layan sms inchik tunang, tibe-tibe ade orang ketuk grill umah. Tak pernah2 pulak ade orang ketuk grill tu. Rupenye jiran aku bagitau inchik kereta aku tengah berdondang sayang kat parking. Hadoila... Cemano lak bulih bunyik alarm kete tu??!

Ghupo eh.. Kete tuh pun ting tong.. Kahkahkah.. Macam tuan eh. Agaknye die kecut perut gak kot kene ceramah free dengan inchik beruniform tersebut.. Kahkahkah..

Neway, terima kasih la dekat inchik jiran yang prihatin.. :)

Gambar ini tiada kene mengena dengan cerita di atas. Isyarat gunting = buang segala mood dan perasaan yang tak best itu. Peace yaww..


Okbai.......

January 13, 2012

untittled

January 10, 2012

Segmen | Follow Seikhlas Hati


Syarat dan penyertaan SILA KLIK SINI





January 9, 2012

Jom Blogwalking By Ieyza Afieyna


Sape2 nak boleh KLIK SINI

Tag kawan-kawan :

January 6, 2012

Senarai Bloglist Jun 2012

Assalamualaikum dear Bloggers.

Seperti yang dijanjikan, SukaGelak nak buat review untuk blogger-blogger yang dah join segmen SukaGelak.
Korang memang terbaik..

Jom terjah sorang-sorang ..........

Myza Diaries
Myza Diaries

Amalina Punya Story
aMaLiNa DiARy ^^

Pada Pendapat Saya
Aisyah Humaira'
aisyah humaira'

The Pure Heart Of The Empty Soul



Rindu

Assalamualaikum dan slamat sejahtera sumeee....

Rase macam da lame x main taip-taip kat blog ni. Ade yang rindu aku ke? Mane? Mane? Tak nampak pon. Tipu jek. Huhu.. Tak kisah la kalo tak de yang rindu pon. Yang penting aku nak main taip-taip ni jugak. Tetttt...

Err.. Sebenarnye bile aku ade mase nak main taip-taip ni idea pulak tak de nak taip ape. Nak tau bile idea tu datang? Taim aku tengah lalai nak tidur. Mase tu la berazam (berangan) besok nak buat entri pasal itu, pasal ini, pasal orang tu, pasal orang ni. Penyudahnye bile nak masukkan dalam blog ni terus ilang sume. Adoiyai punn (slang johan raja lawak).

Okeh, sebenarnye aku rindu dengan life mase dok vista angkasa. Tibe-tibe boleh teringat kenangan mase naik bas rapid dengan kak sal ngan mimi nak gi Mid Valley, jalan-jalan kat Jalan TAR, jogging kat Taman Jaya, masak same-same, gossip xoxo, tukar-tukar cite Korea, gelak golek-golek mase tengok Running Man. Sumenye aku rindu. Syok bile dapat teman serumah yang sekepala.

hudduhhh

Tapi disebabkan sorang hamba Allah ni, terus aku rase bersyukur sangat-sangat pindah rumah lain. Tak payah la ek aku cite ape yang die da buat. Cuma aku nak ucap kan trime kasey bebanyak kat ko sebab da buat aku benci giler2 dengan orang2 yang seangkatan dengan kao!

Okbai!

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign