2 April 2013

Selamat pagi kawan-kawan blog SukaGelak.
Dah sarap ke? Eh, sarap ape plak nih? Haaa, orang Johor kalau sarapan tu dipendekkan perkataannye jadik sarap jek. Bukan sampah sarap tau.
Sarap = Sarapan.

Dah tegak matahari baru nak sarap ek. Hehehe..
Pagi ni rasa tak kena jek buat kerja. Tak sempat nak buat air. Minum air masak je. Kan bagus pagi-pagi minum air masak. 
Tapi tekak ni nak jugak air nes. Bukan yang peket merah,kuning ngan hijau tu. Tapi yang Ipoh White Coffee punye. Sebabnye yang ni rasa betul-betul pahit. Barulah puas minum kopi.
Tu yang sampai ketagih.
Dan disebabkan rasa ketagih itu, dalam laci wajib ade stok Nescafe ni. Rasa die tak sama dengan yang makcik kat kedai tu buat.
Dan SukaGelak percaya, mesti ada kawan-kawan blog SukaGelak yang ketagih air ni jugak.
Yeayy.. Kite geng :)

Neway, happy working kawan-kawan....
Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

5 comments:

  1. he he he... saya x ketagih mana2 air pun..suka air masak jer...

    ReplyDelete
  2. nescafe o suam...x kene satu ari x sah!!!

    ReplyDelete
  3. suke2..sume aer..hahhaha

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan. Kita pula baru belajar minum kopi..


    | 7 Rahsia Takaful Pendidikan
    >> http://takafulpendidikanterbaik.com/

    ReplyDelete
  5. Hana x leh lak minum Nescafe or any coffe.. pening kpla... :) blogwalking kembali.. :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.