Ketagih Nescafe - Kasih Juju

2 April 2013

Ketagih Nescafe

Selamat pagi kawan-kawan blog SukaGelak.
Dah sarap ke? Eh, sarap ape plak nih? Haaa, orang Johor kalau sarapan tu dipendekkan perkataannye jadik sarap jek. Bukan sampah sarap tau.
Sarap = Sarapan.

Dah tegak matahari baru nak sarap ek. Hehehe..
Pagi ni rasa tak kena jek buat kerja. Tak sempat nak buat air. Minum air masak je. Kan bagus pagi-pagi minum air masak. 
Tapi tekak ni nak jugak air nes. Bukan yang peket merah,kuning ngan hijau tu. Tapi yang Ipoh White Coffee punye. Sebabnye yang ni rasa betul-betul pahit. Barulah puas minum kopi.
Tu yang sampai ketagih.
Dan disebabkan rasa ketagih itu, dalam laci wajib ade stok Nescafe ni. Rasa die tak sama dengan yang makcik kat kedai tu buat.
Dan SukaGelak percaya, mesti ada kawan-kawan blog SukaGelak yang ketagih air ni jugak.
Yeayy.. Kite geng :)

Neway, happy working kawan-kawan....
Wassalam.

5 ulasan:

  1. he he he... saya x ketagih mana2 air pun..suka air masak jer...

    BalasPadam
  2. nescafe o suam...x kene satu ari x sah!!!

    BalasPadam
  3. Salam perkenalan. Kita pula baru belajar minum kopi..


    | 7 Rahsia Takaful Pendidikan
    >> http://takafulpendidikanterbaik.com/

    BalasPadam
  4. Hana x leh lak minum Nescafe or any coffe.. pening kpla... :) blogwalking kembali.. :)

    BalasPadam