30 September 2013

AF2013 - Iman Tersingkir.

Siapa tengok konsert AF malam tadi? SukaGelak suka betul dengan arrangement muzik semua lagu tu. Macam bagi nafas baru dekat semua lagu. Even lagu yang legend pun terasa macam nak dengar banyak kali. Tapi dalam masa yang sama mesti ada yang tak suka. Tak kisahlah kan. Pendapat memasing.


Seriously terkejut gila tengok peratus undi bila talian SMS ditutup.

1/ Azhael 19.1
2/ Amira 13.4
3/ Nabila 11.3
4/ Indah 10.1
5/ Faizul 9.3
6/ Aisyah 8.7
7/ Nona 8.1
8/ Suhada 6.8
9/ Irmisa 6.7
10/ Iman 6.6

Tinggi jugak peratus si Nabila ni. Hehe.. Kesian dia kene kritikan yang cukup berbisa. Tapi juri kena lah bagi komen yang ikhlas kan. Nanti si bintang-bintang ni ingat diorang dah cukup bagus sebab dapat masuk AF. 
Ni pendapat SukaGelak je. 
(Psst.. SukaGelak tak pandai nyanyi pun, setakat nyanyi koir ramai-ramai tu boleh la :) )

Picture source n article : http://www.astrogempak.com.my
Previous Post
Next Post

post written by:

4 comments:

  1. didiey pun pelik kenapa undian nabila dan amira terlalu tinggi. betul kata roslan aziz, nabila patut malu berada di kedudukan tu sbb bg didiey she dont deserve this.

    adakah mereka diundi sebab rupa??atau sebab mereka bertudung. jadi peminat suka.

    ReplyDelete
  2. @cik didiey pelik kan..sampai sekarang pelik tak hilang lagi :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.