18 November 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Bicara Mak Dara

Syarat segmen ni simple je.

1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"

Senang je kan. So SukaGelak nak mempertaruhkan gambar ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Cakkkkk... Besar tak mata kite Mak Dara?
Ni gambar anak buah SukaGelak.
Die memang suka besarkan mata dia yang dah sedia besar tu.
Sekali tengok macam cantik je, macam comel je kan kan kan.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

Previous Post
Next Post

post written by:

33 comments:

  1. alololo tomeyyyyyyyyyy ! memang comel jer.. hehe terima kasih kerana sudi join segmen meroyan amk dara ni ye.. nantikan entry istimewa dari Mak Dara tak lama lagi yeeee :)

    ReplyDelete
  2. haha.. mcm best je nme segmen.. all the best ye. klik nuffnang :)

    ReplyDelete
  3. Haii. datang dari segmen yang samaa ^^ http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
  5. alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
  6. Comel nya dia!! Pipi pn tembam!! Singgah dr segmen sama :D Segmen Mcm Cantik Je, Mcm Comel Je.

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  8. aucak, aucak! Comelnye...
    dtg singgah dari segmen yg sama n balas kunjungan :)

    ReplyDelete
  9. comeyy..mat bolattt =)
    blogwalking here

    ReplyDelete
  10. besau nye mata . hee :)

    ReplyDelete
  11. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. semoga berjaya.. :D

    ReplyDelete
  12. Terkejut tengok. Huhuhu. Tapi cute. =)

    ReplyDelete
  13. singgah dari blog Makdara
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
    happy blogging..

    Jemput join jugak MINI GA saya
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  14. Omeynya mata si kenit... Bulat jep..

    ReplyDelete
  15. alolo. bulatnye mata !
    balas kunjungan :)

    http://irapunyela.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  16. waaah..bulatnye mata bambam ni!!! mcm cantik je... mcm comel je.. mmg comel pun!! :D gud luck dear!!

    ReplyDelete
  17. uihhh....main intai2 sambil jegilkan mata ye.....

    singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

    http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  18. singgah sini...omelnya...

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum,singgah sini jugak!
    Comel mmg comel. All the best yer :)
    -supersweetcola.bs.com-

    ReplyDelete
  20. comeynyaaa diaa..besau mata..

    datang singgah dari segmen yang sama.

    selamat bersegmen ye.

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  21. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  22. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
  23. waaaa..
    bulatnyer mata dia..
    hehe..
    mmg comel..
    shark singgah dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  24. ololo...bulatnya mata dia,hihi

    ReplyDelete
  25. Salam singgah blog julia..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la..salam kenal.

    http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
  26. tomey nya mata dia. dtg bls kunjungan dr segmen yang sama ^_^

    ReplyDelete
  27. cakk .. bolat mata dak tenit tue.. ^^ sggh dari segmen sama

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  28. Datang balas kunjungan dari http://dayahdanish.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html .

    ReplyDelete
  29. Dari segmen yang sama. Salam perkenalan. :)

    http://leeya-gimmick.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
  30. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete
  31. assalam awak :)
    maaf ya, hari ni baru dapat blogwalking ke sini. anyway, PG dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan dari PG tau :)

    http://www.puangojes.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.