Latest

18 November 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Bicara Mak Dara

Syarat segmen ni simple je.

1) Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE (utk wanita)/  Letak tajuk Segmen: SEGMEN MACAM HENSEM JE MACAM KACAK JER (utk lelaki)
2) Tak Perlu follow Blog Meroyan Mak Dara ni.. Tapi kalau sudi dengan rela hati Mak Dara tak halang hehehe
2) Tepek header Mak Dara dan linkkan ke blog ini.
3) Berikan sekeping gambar yang memperlihatkan gambar anda , anak anda , kawan kawan anda atau ahli keluarga anda yang cantik yang comel, yang hensem dan yang kacak itu. Kalau boleh dapat serlahkan ke arah mata tu ye kalau takde pon takpe hehehe"

Senang je kan. So SukaGelak nak mempertaruhkan gambar ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Cakkkkk... Besar tak mata kite Mak Dara?
Ni gambar anak buah SukaGelak.
Die memang suka besarkan mata dia yang dah sedia besar tu.
Sekali tengok macam cantik je, macam comel je kan kan kan.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

16 comments:

adzairdawati makdara said...

alololo tomeyyyyyyyyyy ! memang comel jer.. hehe terima kasih kerana sudi join segmen meroyan amk dara ni ye.. nantikan entry istimewa dari Mak Dara tak lama lagi yeeee :)

Liza Licha said...

haha.. mcm best je nme segmen.. all the best ye. klik nuffnang :)

Muhammad Noor Firdaus iskandar Bin Haji Bashah said...

Assalammualaikum is datang melawat singgah dari segmen yang sama

http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

Marou Apple Hijau said...

alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

Kisah Si Dairy said...

singgah dari blog Makdara
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
happy blogging..

Jemput join jugak MINI GA saya
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

sarahhernyzar said...

Omeynya mata si kenit... Bulat jep..

need said...

waaah..bulatnye mata bambam ni!!! mcm cantik je... mcm comel je.. mmg comel pun!! :D gud luck dear!!

Hafiza AizZawa said...

bulatnye mata dia..

SecretOfShaila said...

singgah sini...omelnya...

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Engku Muzahadin said...

Datang sini buat kunjungan hormat`-
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je

PakcikLie PCL said...

Salam singgah blog julia..macam nak add friends jer..haha, eh macam dah la..salam kenal.

http://www.nazlee.com/2013/11/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

Lieya Von Jay said...

tomey nya mata dia. dtg bls kunjungan dr segmen yang sama ^_^

Dayah Danisha said...

Datang balas kunjungan dari http://dayahdanish.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html .

Hot Gimmick said...

Dari segmen yang sama. Salam perkenalan. :)

http://leeya-gimmick.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Puan Gojes said...

assalam awak :)
maaf ya, hari ni baru dapat blogwalking ke sini. anyway, PG dtg dari segmen yang sama. salam perkenalan dari PG tau :)

http://www.puangojes.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html