25 December 2013

Alahai Johan As'ari

Source : http://ohartis.com/2013/12/cinta-tidak-direstui-johan-asari-lana-nordin-akhirnya-putus-cinta/

Tinta SukaGelak --> Alahai Johan, patutlah sibuk nak baik semula dengan Shila Amzah. Lain kali bawak jumpa parents dulu baru canang satu dunia ye :)

Haritu dengar carta Suria 30 HO dan LO. Shila Amzah jadi tetamu jemputan. Dia ade buat pengakuan yang die betul-betul upset dengan Johan sebab Johan call mak die pukul 2.30 pagi semata-mata nak buktikan dekat Lana yang Johan dan Shila cuma berkawan.

Hoihh.. Kalau kena dekat SukaGelak pun hangin. Ko nak bercinta ko punya pasallah. Kenapa nak kacau mak orang pukul 2.30 pagi? Penangan mabuk cinta kot. Wallahualam.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

2 comments:

  1. hari tu statement kat melodi kan main lagi diaorang ni propa...hu hu hu...

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.