Mood Hari Selasa - Kasih Juju

17 Disember 2013

Mood Hari Selasa

Mood harini tak tau nak describe macam mana. Semuanya bercampur-campur macam air buah cocktail tu (Gulp.. sedapnye). Nak kata marah, tak mo marah, sedih tu ade la sikit, kecewa, terkilan, tertekan. Semuanya bercampur. Tinggal belum depressed je lagi ni ha. Yang penting hari ni tak happy.

Semuanya tak terluah. Masih tersimpan dalam hati. Tak tau nak luah dekat sape. Kalau salah luah kang takut tersalah tafsir. Tak suka bila orang salah tafsir. Nanti ntah jadi ape-ape cerita ntah. Ish.. Macam melalut dah ni. Nasib baik lah ade blog tempat menulis, menaip, menconteng ni. Dapat jugak melepaskan rasa sikit.

Maaflah andainya isi entri hari ni tak tentu arah. Untuk menceriakan hari, jom layan gambar yang SukaGelak jumpe mase merayau dekat Google tadi.





Picture source : google.com

4 ulasan: