Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

19 Comments

ros_reeza said…
Assalamualaikum.. Ros singgah sini dari segmen yg sama .
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
Kisah Si Dairy said…
dari segmen Mialiana
http://www.kisahsidairy.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
good luck ye!
ana likes said…
semoga berjaya..dari segmen yg sama..
Anonymous said…
Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
Dhia Dirham said…
dari segmen yang sama
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
Pha Is said…
datang singgah sini dari segmen yg sama..
Maria Firdz said…
Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
Mime MF said…
All the best!!
Dari segmen yang sama!:D
MyCherita said…
salam jumaat.. dari segment yg sama.. done follow blog ini.. jemput singgah ke blog saya pula.. terima kasih..

http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
sYiRa LoKMaN said…
salam :) syira dah follow blog awakk dr segmen
http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
singgah ke blog syira eh ? and like page ni
https://www.facebook.com/syiralokman5?ref=ts&fref=ts

terima kasih ^_^
Anonymous said…
good luck tau.. :) kalau ada masa, jenguk2 lah kita.. :) dari segmen yang sama.. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
AyuInsYiraH said…
salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
fuza said…
fuza pun join

http://fuzamusa.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
Mia Liana said…
Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)
Afiqah Adzan said…
Assalamualaikum.. Singgah dari segmen yang sama ..

http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
Aben Mpun said…
Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^
Anem Zahar said…
Drop here while following you. No. 965. http://anemsmartlittlegirl.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
Cikgu Norazimah said…
Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
Mia Liana said…
salam... tahniah ya

http://www.mialiana.com/2013/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html