segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2014 - Kasih Juju

4 Februari 2014

segmen: bloglist istimewa ayuinsyirah tahun 2014


Assalamualaikum semua, dan selamat hari Selasa.
Tengah merayau-rayau baca komen yang tak sempat nak baca masa cuti haritu, ternampak pulak komen yang ajak joim segmen ni.
Tuan penganjur segmen ni jemput SukaGelak join segmen die, jadi SukaGelak dengan senang hatinya nak join segmen ni. Syarat die simple je. Klik banner kalau nak join. Okeh.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.

6 ulasan:

  1. Semoga Berjaya...

    Jum Join Mini GA Nie :)

    http://shafiqhashim.blogspot.com/2014/02/mini-giveaway-by-wwwaimanazizcom.html

    BalasPadam
  2. selamat bersegmen hehe

    jalan2 petang kat sini :)

    BalasPadam
  3. salam.. terima kasih ye sudi join segmen ayu... ayu dah buat senarai peserta... nanti boleh la blogwalking ye.. eratkan ukhwah diantara kita semua...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/senarai-peserta-segmen-bloglist.html

    BalasPadam
  4. Singgah dari segmen sama. Follow :)

    http://sheerachocolate.blogspot.com/p/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  5. Hi,Cik Ulat datang dari Segmen yang sama :P

    http://siulatpinknikki-siulatputput.blogspot.com/2014/02/segmen-bloglist-istimewa-ayuinsyirah.html

    BalasPadam
  6. Salam, Nad singgah dari segmen yang sama :) All the best^^ Link sini :)

    BalasPadam