26 March 2014

Blog Template Demam Ek?

Alkisahnya, harini nak kemas sikit bloglist yang panjang lebar macam kat bawah ni. Nak masukkan code scroll down je pun. Panjang sangat macam ni tak cantik pula dipandangan mata.
Tak alih-alih, keluar pulak error macam dalam gambar kat bawah ni.
Postpone dululah nak mengemas blog. Tunggu dia dah baik dari demam baru buat balik.
Oh, ye. Ramai jugak yang mengeluh pasal blog demam ni. Dan kebetulan pulak, otai blog, bro Hasrul Hassan ade bagi tips cara nak betulkan balik. Jadi, terpulanglah dekat korang nak ikut cara yang beliau ajar ataupun tunggu die demam blog ni kebah sendiri.


Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

5 comments:

  1. ha ah demam julia tadi abang hasrul hassan ada update...

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...

    mselim3 ada kena gak semalam... tapi bila refresh byk kali ok pulak..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumusalam.

      Lepas publish entri ni terus ok. Hehehehe :)

      Delete
  3. Assalamualaikum.

    If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

    Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

    Dan..

    90+ pemenang random dicari !

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

    :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.