Cara Backlink Banner Atau Gambar - Kasih Juju

7 Mac 2014

Cara Backlink Banner Atau Gambar

Assalamualaikum dan salam Jumaat semua.

Harini SukaGelak nak try buat tutorial. Tutorial backlink banner. Sebabnya ada yang tanya cemane nak buat backlink tu. Dulu pun ade SukaGelak tak pandai jugak. Godeh sana sini barulah dapat apa yang SukaGelak nak.

Bagi memudahkan korang, meh SukaGelak ajar korang cara-cara backlink banner segmen ke giveaway atau gambar. Backlink tu maksudnya, bila kita klik gambar tu, dia akan bawak kita ke page owner segmen yang kita nak join.



Cara nak copy link segmen .


Okeh, Cemane? Paham tak? 
Harap-harap dapatlah membantu korang ye. Kalau ade yang tak paham, boleh tanya. SukaGelak dengan senang hatinya akan melayan pertanyaan korang.

Terima kasih sudi baca.
Wassalam :)

15 ulasan:

  1. Thanks for the info berguna ni :)

    BalasPadam
  2. camtu je rupanya...puasla buat macam2...last2, klik SINI je...heheheh
    apa2pon thanks sharing...^_^

    BalasPadam
  3. la.sngnya.kalo dulu kena edit kt html.dah tak ingat caranya.anyway thanx for sharing this entry :)

    BalasPadam
  4. pada kita yg dah reti, memg la mcm senang je kan...tp pada mereka yg masih tercari², nie laa info yg sgt bguna ;)

    BalasPadam
  5. @Cik Puan Fadli yup, betul tu. membantu sekadar yang mampu :)

    BalasPadam
  6. Zara pon dah biat cmni.. bru tauuu jgk.. =)

    BalasPadam
  7. bagus2...info yg amat berguna pada sesetengah blogger

    BalasPadam
  8. mencari jugak nak buat back link ni..nasib baik jumpa blog awak :D

    BalasPadam
  9. Assalamualaikum... terima kasih banyak2 sudi share info ni. coz i'm a newbie so memang terkapar-kapar la mencari cara nya..

    Jemput datang blog saya http://zinziemeewah.bllogspot.com/

    BalasPadam
  10. assalam..tq info sangat berguna...:)

    BalasPadam