7 March 2014

Cara Backlink Banner Atau Gambar

Assalamualaikum dan salam Jumaat semua.

Harini SukaGelak nak try buat tutorial. Tutorial backlink banner. Sebabnya ada yang tanya cemane nak buat backlink tu. Dulu pun ade SukaGelak tak pandai jugak. Godeh sana sini barulah dapat apa yang SukaGelak nak.

Bagi memudahkan korang, meh SukaGelak ajar korang cara-cara backlink banner segmen ke giveaway atau gambar. Backlink tu maksudnya, bila kita klik gambar tu, dia akan bawak kita ke page owner segmen yang kita nak join.



Cara nak copy link segmen .


Okeh, Cemane? Paham tak? 
Harap-harap dapatlah membantu korang ye. Kalau ade yang tak paham, boleh tanya. SukaGelak dengan senang hatinya akan melayan pertanyaan korang.

Terima kasih sudi baca.
Wassalam :)

Previous Post
Next Post

post written by:

15 comments:

  1. Thanks for the info berguna ni :)

    ReplyDelete
  2. camtu je rupanya...puasla buat macam2...last2, klik SINI je...heheheh
    apa2pon thanks sharing...^_^

    ReplyDelete
  3. la.sngnya.kalo dulu kena edit kt html.dah tak ingat caranya.anyway thanx for sharing this entry :)

    ReplyDelete
  4. pada kita yg dah reti, memg la mcm senang je kan...tp pada mereka yg masih tercari², nie laa info yg sgt bguna ;)

    ReplyDelete
  5. @Cik Puan Fadli yup, betul tu. membantu sekadar yang mampu :)

    ReplyDelete
  6. Zara pon dah biat cmni.. bru tauuu jgk.. =)

    ReplyDelete
  7. bagus2...info yg amat berguna pada sesetengah blogger

    ReplyDelete
  8. mencari jugak nak buat back link ni..nasib baik jumpa blog awak :D

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum... terima kasih banyak2 sudi share info ni. coz i'm a newbie so memang terkapar-kapar la mencari cara nya..

    Jemput datang blog saya http://zinziemeewah.bllogspot.com/

    ReplyDelete
  10. assalam..tq info sangat berguna...:)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.