29 May 2014

Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
Saya seronok baca blog Eraz sebab banyak cerita pasal anak dia. Tambahan pulak saya sedang mengandung anak yang sulung sekarang ni. Banyak info berguna juga.

Keistimewaan blog sendiri - 
Alamak, tak tau nak cerita pasal blog sendiri. Maklumlah, blog personal. Cerita pun bercampur-campur. Mungkin pembaca lebih tau kot :)

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..
Previous Post
Next Post

post written by:

9 comments:

  1. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://lepakwithcoffeelover.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  2. Hallo, dari segen yang sama. Good luck dan selamat berkenalan

    http://fadzirazak.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama ^^
    Good luck awak. :)

    http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  4. Dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  5. mmblas knjungn dr segmen yg sma..

    ReplyDelete
  6. Datang terjah peserta segmen zaman dulu-dulu.. :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.