Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI


ERAZ FADLI mengajak semua blogger untuk join Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada yang join..  Segmen ini bermula sekarang dan akan berakhir pada Isnin, 02 Jun 2014 pukul 11:59 Malam sahaja.. LIMA atau mungkin SEPULUH atau mungkin lebih blog akan dipilih untuk direview.. Korang sure tahu apa keistimewaan blog di review kan.. Sama-sama membantu..

Selain daripada itu, seorang TOP REFERRAL akan untuk mendapat saguhati RM 10 atas usaha beliau promote, share dengan kawan-kawan serta join segmen ini.. Cara nak dapatkan TOP REFERRAL? Tentulah kena join segmen ini, lepas share link entri korang di Facebook ke, Twitter ke, group-group yang ada di Facebook ke kan..
Syarat : -
  1. Follow blog Eraz, dan like Page E'raz Fadli.. 
  2. Buat tajuk entri Segmen | Blog Review By ERAZ FADLI
  3. Copy coding code yang telah disediakan di SINI dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Beritahu pendapat anda tentang blog ERAZFADLI.COM dan apa istimewanya blog korang..
  5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen ini..
Pendapat tentang blog ERAZFADLI.COM -
Saya seronok baca blog Eraz sebab banyak cerita pasal anak dia. Tambahan pulak saya sedang mengandung anak yang sulung sekarang ni. Banyak info berguna juga.

Keistimewaan blog sendiri - 
Alamak, tak tau nak cerita pasal blog sendiri. Maklumlah, blog personal. Cerita pun bercampur-campur. Mungkin pembaca lebih tau kot :)

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini dikreditkan kepada blogger MiaLiana..

9 Comments

Coffeelover said…
Singgah dari segmen yang sama :)

http://lepakwithcoffeelover.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html
Fadzi Razak said…
Hallo, dari segen yang sama. Good luck dan selamat berkenalan

http://fadzirazak.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html
Nurul Faiz said…
good luck yer :)
Anonymous said…
Singgah dari segmen yang sama ^^
Good luck awak. :)

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/06/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html
Nor Salmi said…
Dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2014/05/segmen-blog-review-by-eraz-fadli.html
checlee said…
datang dari segmen

timm bill said…
mmblas knjungn dr segmen yg sma..
Eraz Fadli said…
Datang terjah peserta segmen zaman dulu-dulu.. :)