9 July 2014

Segmen 2 Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe


Assalamualaikum korang.

Kemain berat lagi mata SukaGelak ha. Sambil buat kerja sambil tahan mengantuk. Nak kata tido lambat tu takde lah pulak. Pukul 10 jugak masuk bilik. Entah kenapa mata ni. Suruh tido jugak ni.

Tapi sebelum SukaGelak nak 'take a nap' jap lagi, meh SukaGelak nak ajak korang join segmen dari bro Zamani Abe ni. Nampak menarikkan power bank tu. Menarik-narik sampai celik kejap mata yang tengah mengantuk tahap kronik nih.

Okeh, klik je banner tu kalau nak join ye.
Terima kasih sudi singgah :)
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

11 comments:

  1. selamat bersegmen dan semoga berjaya...^_^

    ReplyDelete
  2. semoga Berjaya

    fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  3. gud luck. :)

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum....selamat bersegmen yer...:)
    http://maszull.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete
  5. all the best!!
    singgah dr blog kak mia..:)

    ReplyDelete
  6. saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

    ReplyDelete
  7. tahniah,awk menang

    http://zamani84.blogspot.com/2014/08/24-peserta-yang-terpilih-untuk-cabutan.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.