9 Julai 2014

Segmen 2 Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe


Assalamualaikum korang.

Kemain berat lagi mata SukaGelak ha. Sambil buat kerja sambil tahan mengantuk. Nak kata tido lambat tu takde lah pulak. Pukul 10 jugak masuk bilik. Entah kenapa mata ni. Suruh tido jugak ni.

Tapi sebelum SukaGelak nak 'take a nap' jap lagi, meh SukaGelak nak ajak korang join segmen dari bro Zamani Abe ni. Nampak menarikkan power bank tu. Menarik-narik sampai celik kejap mata yang tengah mengantuk tahap kronik nih.

Okeh, klik je banner tu kalau nak join ye.
Terima kasih sudi singgah :)
Wassalam.

11 ulasan:

  1. selamat bersegmen dan semoga berjaya...^_^

    BalasPadam
  2. semoga Berjaya

    fuza pun dah join
    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    BalasPadam
  3. gud luck. :)

    Jemput Join "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

    BalasPadam
  4. assalamualaikum....selamat bersegmen yer...:)
    http://maszull.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    BalasPadam
  5. all the best!!
    singgah dr blog kak mia..:)

    BalasPadam
  6. saja mai blogwalking ja..selamat berjaya atas apa sahaja yang anda semua lakukan noo..mai dari blog mia ni dia rajin sungguh kumpul link supaya mudah kita blogwalking ;-)

    BalasPadam
  7. tahniah,awk menang

    http://zamani84.blogspot.com/2014/08/24-peserta-yang-terpilih-untuk-cabutan.html

    BalasPadam
  8. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-2-mini-power-bank-untuk-rakan.html

    BalasPadam