20 October 2014

Food Review : HKCC Collagen Cappucino

Assalamualaikum semua.

SukaGelak nak tanya, siapa kat sini suka minum kopi?? Sape? Sape?
Okeh, kite geng. Meh sini give me 5.Hehe..

Mesti sebelum ni korang minum kopi sebab rasa ketagih ataupun nak hilangkan rasa mengantuk. Apa kata korang tukar gaya hidup korang sekarang. Daripada minum kopi yang macam tak berapa nak ada khasiat sangat tu, apa kata tukar dengan kopi HKCC Collagen Cappucino ni.
Eh, apehal beriya-iya sangat promote kopi ni?
Ini testimoni SukaGelak sendiri. SukaGelak ni baru habis berpantang. Masa berpantang SukaGelak ada masalah sembelit. Kemain bercinta lagi kalau nak pergi tandas. Nasiblahkan sebab tak boleh nak makan macam-macam. Nak membuang pun jadi fobia. Lepas minum kopi ni, alahai kemain seronok lagi ke tandas hari-hari. Menyesal sebab tak berjodoh dengan kopi ni lepas bersalin haritu.

Dan lagi satu, kalau korang nak tambah susu badan, kopi ni boleh membantu tau. Memang melimpah-limpah. Alhamdulillah, cukup makan anak SukaGelak. Membesar bagai juara. Yeayyy..



Selain tu, kopi ni boleh membantu korang yang nak hamil. Eh,eh, kopi pun boleh buatkan hamil ke? Meh tengok testimoni mereka-mereka yang dah berjaya hamil dengan minum kopi ni.
Ni testimoni hamil yang ke 330 tau. Alhamdulillah, dengan izin-Nya.

Ha, yang ni bonus untuk korang. Mane tau kot dapat mengurangkan berat badan. Hanya dengan minum kopi je. Tak perlu telan ubat yang tak pasti lagi bahan apa yang ada dalam ubat tu.

Nak bancuh kopi pun senang.
Dan last sekali, minumlah kopi tu.. :)

Korang boleh contact agen jual kopi yang cun melecun ni dekat :
Ha, memang tak tipu kan. Tokey jual kopi cun-melecun. Dan jangan lupa like facebook HKCC kat bawah ni ye kengkawan. 
Terima kasih sudi baca.
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

2 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.