20 November 2014

Kenapa SukaGelak Tak Update Blog

Assalamualaikum semua,

Harini SukaGelak nak buat entri pasal persoalan je. Walaupun tak de yang tanya soalan tersebut, tapi SukaGelak nak bagitau juga.

Kenapa SukaGelak tak update blog?
: Kalau dulu tak update blog sebab SukaGelak dalam tempoh berpantang. Nak belek anak je. Tak nak belek blog :)

Kenapa SukaGelak tak update blog?
: Sekarang ni ofis dah pindah tempat baru. Tempat baru yang tak berapa nak baru sangat ni belum ada line internet lagi.

Kenapa SukaGelak tak update blog?
: Ofis baru ni kan, kalau line maxis kemain cemerlang lagi. Tapi SukaGelak guna line Celcom. Kalau tengok signal memang cemerlang, tapi bila buat call atau line internet die terus hilang.

Kenapa SukaGelak tak update blog?
: 'Sematfon' SukaGelak ni tak besar mana pun. Sekarang baru rasa menyesal sebab tak beli tablet. Huwarghhh.

Semangat nak menulis tu memang membuak-buak. Tapi bila tengok keadaan nak menaip tu terus hilang mood.

Okeylah kawan-kawan, jumpa lagi di lain lembaran. Have a good day you alls.

Terima kasih sudi baca.
Wassalam.
Previous Post
Next Post

post written by:

3 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.