Kasih Juju: Menang hadiah segmen mini birthday giveaway by MiminAdam.

December 4, 2015

Menang hadiah segmen mini birthday giveaway by MiminAdam.

Assalamualaikum semua.

Harini SukaGelak nak share hadiah yang SukaGelak menang masa join giveaway adik mimin ni. Kalau nak ikutkan giveaway ni dah lama berlalu. Bulan 10 dah umum pemenang. Tapi disebabkan pihak sponsor ade banyak sangat aral yang melintang pukang, baru semalam hadiah yang SukaGelak tu sampai. Mesti korang nak tau apa hadiah tu kan? Kan? Kan?



Tadaaaa.... Jangan jeles okeh.. SukaGelak dapat tudung Aidijuma. Untuk pengetahuan korang, SukaGelak memang giler beli tudung AJ ni. Nak nak pulak yang design ni memang tak sempat nak beli haritu. Melompat-lompat lah SukaGelak bila dapat hadiah ni. Siap extra gift lagi tu dari sponsor. Terima kasih banyak-banyak.

Okeh, itu saja untuk harini. Next entri kite review blog sponsor pulak ye.
Till we met again.
Wassalam.

11 comments:

  1. Tahniah dear...hadiah tu menarik..mahu tak jelesnya cik akak..

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini SG...Alhamdulillah dan tahniah...jeles juga ni SG dapat tudung AJ sebab diana pun minat tudung AJ juga...hihi

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari blog Dunia Cik Akak....

    ReplyDelete
  4. Tahniah dear :)

    Jemput singgah :)

    http://wzalehawismail.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum.... julia,

    tahniah yer... semoga sukses selalu.

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Blogwalking sini dari Segmen Tinggalkan URL bersama Dunia Cik Akak :)

    http://syaza-applemints.blogspot.my/

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign