Menang hadiah segmen mini birthday giveaway by MiminAdam.

Assalamualaikum semua.

Harini SukaGelak nak share hadiah yang SukaGelak menang masa join giveaway adik mimin ni. Kalau nak ikutkan giveaway ni dah lama berlalu. Bulan 10 dah umum pemenang. Tapi disebabkan pihak sponsor ade banyak sangat aral yang melintang pukang, baru semalam hadiah yang SukaGelak tu sampai. Mesti korang nak tau apa hadiah tu kan? Kan? Kan?



Tadaaaa.... Jangan jeles okeh.. SukaGelak dapat tudung Aidijuma. Untuk pengetahuan korang, SukaGelak memang giler beli tudung AJ ni. Nak nak pulak yang design ni memang tak sempat nak beli haritu. Melompat-lompat lah SukaGelak bila dapat hadiah ni. Siap extra gift lagi tu dari sponsor. Terima kasih banyak-banyak.

Okeh, itu saja untuk harini. Next entri kite review blog sponsor pulak ye.
Till we met again.
Wassalam.

11 Comments

Alhamdulillah.. tahniah..
Nao Mei said…
Tahniah dear...hadiah tu menarik..mahu tak jelesnya cik akak..
Beiby Yatie said…
Untung lah.. Tahinah :)
Media Sensasi said…
Untungla tuan tanah....
Mardiah Diana said…
Salam singgah sini SG...Alhamdulillah dan tahniah...jeles juga ni SG dapat tudung AJ sebab diana pun minat tudung AJ juga...hihi
Mardiah Diana said…
Singgah sini dari blog Dunia Cik Akak....
wan zaleha said…
Tahniah dear :)

Jemput singgah :)

http://wzalehawismail.blogspot.my/
Assalammualaikum.... julia,

tahniah yer... semoga sukses selalu.

mselim3
Syaza Raihanah said…
Blogwalking sini dari Segmen Tinggalkan URL bersama Dunia Cik Akak :)

http://syaza-applemints.blogspot.my/