Kasih Juju: Segmen Blogwalking By Seindahcerita

March 9, 2016

Segmen Blogwalking By Seindahcerita

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Syarat-syarat Penyertaan
  1. Sila Follow Blog SEINDAHCERITA
  2. Sila Like Page SEINDAHCERITA  
  3. Sila Follow Twitter @nieylanadia
  4. Sila Follow Instagram @nieylanadia
  5. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking By Seindahcerita "
  6. Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 
  7. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.

    atau
  8.  Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)

Bonus!
  • Sempena bulan Birthday Nieyl bulan nie, nieyl akan pilih 5 Blog yang bertuah melalui perkhidmatan random.org untuk menjadi bloglist nieyl :)

13 comments:

  1. Replies
    1. join
      http://www.kisahsidairy.com/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

      Delete
  2. Selamat bersegmen dan berblogwalking

    ReplyDelete
  3. Nisha join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  4. http://www.aimisyahirah.com/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  5. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  6. napa saya tak de dlm list sob..sob..sob...https://www.blogger.com heheh nak join jugak..

    ReplyDelete
  7. Terima kasih sudi join ♥
    Senarai Peserta dah keluar..sila semak dan selamat berblogwalking :)
    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/03/tamat-segmen-blogwalking-by.html

    ReplyDelete
  8. Salam kenal, Atd tak sempat nak join segmen ni tapi nak join blogwalking jugak…jangan lupa singgah blog Atd sama ye!

    --> fatihah-fadzil.blogspot.my

    ReplyDelete
  9. Salam singgah daripada segmen yang sama

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal jom singgah. http://lukmanganu.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

    ReplyDelete
  11. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  12. http://www.bondezaidalifah.com/2016/03/senarai-untuk-blogwalking-by.html

    ASSALAMUALAIKUM...

    Bonde baru sempat nak BW..
    Maaf atas kelewatan itu..
    Done follow sini.. Salam Perkenalan dari :
    www.bondezaidalifah.com

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign