Segmen Blogwalking By Seindahcerita

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Syarat-syarat Penyertaan
  1. Sila Follow Blog SEINDAHCERITA
  2. Sila Like Page SEINDAHCERITA  
  3. Sila Follow Twitter @nieylanadia
  4. Sila Follow Instagram @nieylanadia
  5. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking By Seindahcerita "
  6. Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 
  7. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.

    atau
  8.  Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)

Bonus!
  • Sempena bulan Birthday Nieyl bulan nie, nieyl akan pilih 5 Blog yang bertuah melalui perkhidmatan random.org untuk menjadi bloglist nieyl :)

13 Comments

iffah hussin said…
Nak Join lah...

Good luck...
join
http://www.kisahsidairy.com/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html
Selamat bersegmen dan berblogwalking
Nisha said…
Nisha join! :D http://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html
http://www.aimisyahirah.com/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html
CikLa Shahril said…
Join...

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

HANIEZAFRI said…
napa saya tak de dlm list sob..sob..sob...https://www.blogger.com heheh nak join jugak..
Kak Nieyl said…
Terima kasih sudi join ♥
Senarai Peserta dah keluar..sila semak dan selamat berblogwalking :)
http://seindahcerita.blogspot.com/2016/03/tamat-segmen-blogwalking-by.html
atdfdzl said…
Salam kenal, Atd tak sempat nak join segmen ni tapi nak join blogwalking jugak…jangan lupa singgah blog Atd sama ye!

--> fatihah-fadzil.blogspot.my
Umie Yana said…
Salam singgah daripada segmen yang sama

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html
LUKMAN GANU said…
salam kenal jom singgah. http://lukmanganu.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html
Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
iffah hussin said…
http://www.bondezaidalifah.com/2016/03/senarai-untuk-blogwalking-by.html

ASSALAMUALAIKUM...

Bonde baru sempat nak BW..
Maaf atas kelewatan itu..
Done follow sini.. Salam Perkenalan dari :
www.bondezaidalifah.com