Kasih Juju: Giveaway by BusyraTakiyudin

September 25, 2016

Giveaway by BusyraTakiyudin

Assalamualaikum korang.

Jom join segmen dari sis Busyra Takiyudin ni. Senang sangat syarat dan peraturan dia. Petik jari pun boleh siapkan.

Sis ni cuma tanya pendapat pasal blog dia. Dan ni ulasan dari saya :
Blog sis ni sangat simple. 
Loading blog pun tak lambat. 
Mata pun sedap nak membaca.
Senang nak cari artikel yang dulu-dulu.
Okeh, jujur saya jeles dengan blog sis.
Good job sis :)

Kalau korang pun nak try tinggalkan pendapat korang, boleh klik je banner segmen kat atas tu ye.
Selamat bersegmen untuk korang :)
Wassalam.

2 comments:

  1. tahniah awk menang untuk GA sy. sila bagi detail ye

    http://www.busyratakiyudin.com/2016/10/pemenang-giveaway-by-busyratakiyudin.html

    ReplyDelete
  2. Comment yang sangat simple. ☺

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign