Kasih Juju: Seorang Syed Nak Bloglist!

April 19, 2017

Seorang Syed Nak Bloglist!

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal);

"Okeh, pada pendapat saya blog Seorang Syed ni loading dia laju. Tak perlu tunggu lama. Widget pun dah okey. Cuma header tu macam terlalu jarak sangat dengan iklan yang dekat atas page tu. Macam ada pelik sikitlah. Hehe, semoga Seorang Syed terus sukses dalam dunia blog ni ya. Salam kenal."

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link

2 comments:

  1. Thanks for joining! Itula, part header dengan iklan tu sy tak tahu nak buat macam mana lagi dah. huaaaa rasa macam kena tukar template pulak.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

babab.net

Lilypie Second Birthday tickers Blogged.my

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign