Seorang Syed Nak Bloglist! - Kasih Juju

19 April 2017

Seorang Syed Nak Bloglist!

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Syarat-syarat untuk sertai segmen "Seorang Syed Nak Bloglist!"

1. Anda haruslah mempunyai blog yang aktif

2. Follow blog  Seorang Syed 

3. Follow Google+ Seorang Syed 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!"

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed (kalau nak tulis panjang pun no hal);

"Okeh, pada pendapat saya blog Seorang Syed ni loading dia laju. Tak perlu tunggu lama. Widget pun dah okey. Cuma header tu macam terlalu jarak sangat dengan iklan yang dekat atas page tu. Macam ada pelik sikitlah. Hehe, semoga Seorang Syed terus sukses dalam dunia blog ni ya. Salam kenal."

6. Jangan lupa letak banner segmen aku di atas dan back link

2 ulasan:

  1. Thanks for joining! Itula, part header dengan iklan tu sy tak tahu nak buat macam mana lagi dah. huaaaa rasa macam kena tukar template pulak.

    BalasPadam