Breaking

2 May 2017

Senarai Pemenang Segmen Bloglis Mei 2017 Blog kasihjuju.com


Okkay guys, korang dah terjah ke belum senarai peserta segmen saya ni? Kalau belum tu silalah terjah ye. Jangan lupa tinggalkan jejak sekali tau. Dan korang pun jangan tunggu peserta lain terjah korang dulu.

Tak nak tunggu lama dah. Jom kita tengok siapa yang bertuah. Oh ye, sebelum tu saya cuma pilih 5 orang pemenang sahaja. Sebabnya saya risau tak terterjah nanti blog korang. Harap tiada yang mempertikaikan keputusan saya ni ye.


Senarai pemenang


Tahniah kepada semua pemenang. Harap semua yang tersenarai ni dapat masukkan blog saya dalam bloglist korang sekali ye.

Terima kasih sudi singgah. Wassalam.

15 comments:

Lea Azleeya said...

Tahniah pd yg terpilih.. :)

Lina Shaza said...

Tahniah kepada pemenang

Tiara Sapphire said...

ada nama saya di situ. #23 ..terima kasih :D

Mardhiyyah Rosli said...

tahniah kepada pemenang

zuraini muhammad said...

Tahniah pada yang menang...bestnye...

Rabiahtul Asma said...

thniah smua pmng

Hernee Nazir said...

thanks juju.. i lap u..hehehe

- Hernee Nazir -

Wanz Cop Baju said...

Wahh tahniah buat semua pemenang
Tak sempat nak join sekali hehe

sayidah napisah said...

tahniah pada para pemenang :D

Zafirah Nazri said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh , tahniah pemenang . tadak rezeki kali nih hehe

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah pada semua pemenang..

Mar Mansor said...

tahnia kepada pemenang
JanjiKita

Cik Kejupenyet said...

tahniah pemenang

Mia Liana said...

tahniah pada semua pemenang...

- Mia Liana