Kasih Juju: Senarai Pemenang Segmen Bloglis Mei 2017 Blog kasihjuju.com

May 2, 2017

Senarai Pemenang Segmen Bloglis Mei 2017 Blog kasihjuju.com


Okkay guys, korang dah terjah ke belum senarai peserta segmen saya ni? Kalau belum tu silalah terjah ye. Jangan lupa tinggalkan jejak sekali tau. Dan korang pun jangan tunggu peserta lain terjah korang dulu.

Tak nak tunggu lama dah. Jom kita tengok siapa yang bertuah. Oh ye, sebelum tu saya cuma pilih 5 orang pemenang sahaja. Sebabnya saya risau tak terterjah nanti blog korang. Harap tiada yang mempertikaikan keputusan saya ni ye.


Senarai pemenang


Tahniah kepada semua pemenang. Harap semua yang tersenarai ni dapat masukkan blog saya dalam bloglist korang sekali ye.

Terima kasih sudi singgah. Wassalam.

15 comments:

  1. ada nama saya di situ. #23 ..terima kasih :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada yang menang...bestnye...

    ReplyDelete
  3. Wahh tahniah buat semua pemenang
    Tak sempat nak join sekali hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh , tahniah pemenang . tadak rezeki kali nih hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah jugak diucapkan kepada penganjur dan penaja... Semoga sentiasa dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign