Kasih Juju: Pengumuman Pemenang Segmen : Pencarian Bloglist Jun 2017 Blog kasihjuju.com

June 1, 2017

Pengumuman Pemenang Segmen : Pencarian Bloglist Jun 2017 Blog kasihjuju.com

Assalamualaikum semua, salam Ramadhan hari ke - 6.

Alhamdulillah,
Berakhirlah sudah segmen pencarian bloglist Jun 2017 blog KJ ni. Seramai 22 orang blogger yang sudi join segmen KJ kali ni. Terima kasih banyak-banyak KJ ucapkan.
Tanpa melengahkan masa, jom kita tengok senarai 5 pemenang yang berjaya menghiasi ruangan bloglist KJ. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan web random.org.

Senarai peserta boleh cek dekat --> SINI

Tahniah pada yang berjaya. KJ dah masukkan blog korang dekat sidebar. Harap korang pun sudi masukkan blog KJ ni dekat blog korang juga ye.

Pada yang tak berjaya, hujung bulan ni KJ buat segmen lagi. Nanti korang support lagi ye. Terima kasih banyak-banyak :)

Wassalam.

16 comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign