1 Jun 2017

Pengumuman Pemenang Segmen : Pencarian Bloglist Jun 2017 Blog kasihjuju.com

Assalamualaikum semua, salam Ramadhan hari ke - 6.

Alhamdulillah,
Berakhirlah sudah segmen pencarian bloglist Jun 2017 blog KJ ni. Seramai 22 orang blogger yang sudi join segmen KJ kali ni. Terima kasih banyak-banyak KJ ucapkan.
Tanpa melengahkan masa, jom kita tengok senarai 5 pemenang yang berjaya menghiasi ruangan bloglist KJ. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan web random.org.

Senarai peserta boleh cek dekat --> SINI

Tahniah pada yang berjaya. KJ dah masukkan blog korang dekat sidebar. Harap korang pun sudi masukkan blog KJ ni dekat blog korang juga ye.

Pada yang tak berjaya, hujung bulan ni KJ buat segmen lagi. Nanti korang support lagi ye. Terima kasih banyak-banyak :)

Wassalam.

16 ulasan: