4 Julai 2017

Menang pengomen terbanyak blog admya

Assalamualaikum korang,

Haritu KJ ada ternampak segmen yang simple lagi mudah dekat blog ni. Syarat dia cuma perlu komen banyak-banyak dekat entri blogger tu. KJ pun apa lagi, seronok sangat tinggalkan jejak dekat setiap post blog tuh.

Tapi KJ ingatkan KJ tak menang sebab haritu ada beberapa blog yang KJ tak dapat nak buka. Termasuklah blog admya ni. Ada masalah teknikal sikit. Dah redha dah kalau tak terpilih.

Tiba-tiba harini KJ dapat email.
Apa lagi, terus KJ terjah blog admya. Alhamdulillah. Masalah teknikal sudah diatasi. KJ suka singgah dekat blog admya ni sebab banyak update pasal drama-drama melayu terkini dan akan datang.

Kalau korang tak percaya korang boleh terjah sendiri blog https://admya.blogspot.my/ ni. Manalah tau ada lagi segmen macam ni akan datang.


3 ulasan:

  1. tak pernah dapat pengomen terbanyak sebab jarang blogwalking. Anyway, tahniah sis, selamat hari raya :)

    BalasPadam