Kasih Juju: Menang pengomen terbanyak blog admya

July 4, 2017

Menang pengomen terbanyak blog admya

Assalamualaikum korang,

Haritu KJ ada ternampak segmen yang simple lagi mudah dekat blog ni. Syarat dia cuma perlu komen banyak-banyak dekat entri blogger tu. KJ pun apa lagi, seronok sangat tinggalkan jejak dekat setiap post blog tuh.

Tapi KJ ingatkan KJ tak menang sebab haritu ada beberapa blog yang KJ tak dapat nak buka. Termasuklah blog admya ni. Ada masalah teknikal sikit. Dah redha dah kalau tak terpilih.

Tiba-tiba harini KJ dapat email.
Apa lagi, terus KJ terjah blog admya. Alhamdulillah. Masalah teknikal sudah diatasi. KJ suka singgah dekat blog admya ni sebab banyak update pasal drama-drama melayu terkini dan akan datang.

Kalau korang tak percaya korang boleh terjah sendiri blog https://admya.blogspot.my/ ni. Manalah tau ada lagi segmen macam ni akan datang.


3 comments:

  1. tak pernah dapat pengomen terbanyak sebab jarang blogwalking. Anyway, tahniah sis, selamat hari raya :)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign