Kasih Juju: Raya Bersama Logitech, Diskaun Sehingga 70%

July 3, 2017

Raya Bersama Logitech, Diskaun Sehingga 70%

Assalamualaikum semua,

Macam mana perasaannya naik kerja hari pertama selepas bercuti panjang ni? Mesti mood korang suram jekan. Belum ada mood lagi nak buka fail kerja yang bertimbun-timbun tu kan.

Hehe, biasalah tu. Bila dah cuti panjang, mesti kena cari mood dulu sebelum buat kerja. Makan kuih raya dulu ke, makan ketupat ke. Eh, ada yang bawa ketupat ke? Wah bestnya. KJ dah tak jumpa ketupat dah di Syawal ke 9 ni. Kalau ada pun yang balut plastik. Mana nak jumpa yang daun punya.

Okeylah, berbalik pada tajuk yang KJ taip dekat atas tu, harini KJ nak kongsikan dengan korang sale yang tengah berlangsung dekat Lazada Malaysia. Iyalah. Mana lagi tempat yang selalu ada sale kalau bukan Lazada kan.

Jom kita tengok senarai barang-barang dari Logitech:


Hah, cemane? Dah ada yang berkenan ke belum? KJ berkenan betul dekat bluetooth keyboard tu. Macam kena je kalau KJ padankan dengan smartphone KJ ni. Nak menaip entri blog pun senang. Tak delah asyik nak padam perkataan yang typo.

Jangan lupa serbu website Lazada Malaysia ye korang. Sale Logitech berlangsung sehingga 7 Julai 2017 sahaja. Jangan menangis pula kalau tak sempat grab.

Terima kasih sudi singgah.
Wassalam.





No comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Kasih Juju Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign