3 Julai 2017

Segmen Pencarian Bloglist Julai 2017 kasihjuju.com

Assalamualaikum semua,

Macam biasalah bila dah masuk bulan baru KJ pun nak cari senarai bloglist baru buat penyeri blog KJ ni. Rasanya macam dah terlambat sikit nak buat segmen ni sebab dah masuk bulan 7. Tapi korang jangan risau, KJ akan cukupkan sebulan juga. 

Jadi apa tunggu lagi, jom ramai-ramai support segmen KJ ni ye.


Syarat-syarat penyertaan.
1. Buat entri bertajuk "Pencarian Bloglist Julai 2017 Blog Kasihjuju.com"
2. Letakkan gambar banner segmen dekat atas ni dan backlink kan ke page ini semula.
3. Follow blog kasihjuju.com.
4. Like page Kasih Juju di Facebook -->

5. Follow instagram saya --> helmijulia
6. Dah siap publish jangan lupa tinggalkan link blog korang dekat ruangan komen dibawah ni ya.

Segmen ini berlangsung dari 3 Julai 2017 sehingga 8 Julai 2017.
Pemilihan pemenang dipilih menggunakan aplikasi random.org.

Jom ramai-ramai meriahkan segmen KJ ni ya.. Thank you in advance. Much love.

SENARAI PESERTA *akan dikemaskini dari semasa ke semasa
5/ http://happinessin-me.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html






33 ulasan:

  1. akak join KJ
    http://www.kisahsidairy.com/2017/07/segmen-pencarian-bloglist-julai-2017.html

    BalasPadam
  2. jm join
    https://belogsjm.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-mei-2017-blog.html

    BalasPadam
  3. Kinah join
    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/segmen-pencarian-bloglist-julai-2017.html

    BalasPadam
  4. Kinah join

    http://ape-kinah.blogspot.my/2017/07/segmen-pencarian-bloglist-julai-2017.html

    BalasPadam
  5. Done Join

    http://puankuci.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-mei-2017-blog.html

    BalasPadam
  6. http://happinessin-me.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  7. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/07/pencarian-bloglist-mei-2017-blog.html

    BalasPadam
  8. nak tanya.. yang syarat no 1 tu sepatutnya Pencarian Bloglist Julai 2017 Blog Kasihjuju.com kan? hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alamak..nampak sangat kopipes je kan..hehe..tq kc :)

      Padam
  9. joined ☺

    http://faizzahamir.blogspot.my/2017/07/segmen-pencarian-bloglist-julai-2017.html

    BalasPadam
  10. hi kj.. dilah join ya..

    http://www.ceriteraibu.com/2017/07/segmen-pencarian-bloglist-julai-2017.html

    BalasPadam
  11. assalamualaikum ju...mama dtg join segmen yer...

    http://maszull.blogspot.my/2017/07/segmen-pencarian-bloglist-julai-2017.html

    BalasPadam
  12. Saya Join... :)
    http://budakbuzy.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  13. Join jugak..

    http://www.leaazleeya.com/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  14. akak join..

    http://herneenazir.com/2017/07/04/pencarian-bloglist-julai-2017-blog-kasihjuju-com/

    BalasPadam
  15. joinnn

    http://www.mialiana.com/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  16. http://www.aerillhassan.com/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  17. salam syawal semua!!gee pon join!

    https://mrshazeera.blogspot.my/2017/07/segmen-pencarian-bloglist-julai-2017.html?m=1

    BalasPadam
  18. join juga.

    https://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  19. tapi, kat mana mrs pip nak cari button follower utk follow blog ni?

    BalasPadam
  20. Hi !
    First segmen, join yg nih ~

    http://nonasani.blogspot.com/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  21. Hi kita dah join :)
    https://mekzumbie.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    Jangan lepaskan peluang join GA kat sini pula hehehe sebab aku pun join :P
    http://mekzumbie.blogspot.my/2017/07/giveaway-1000-kotak-perlashine-kapsul.html

    BalasPadam
  22. HI RABIA JOIN YA AKAK

    https://robiahtul.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017.html

    BalasPadam
  23. http://www.aimisyahirah.com/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  24. Saya join segmen ni..


    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  25. Assalamualaikum, selamat hari raya sis.. Saya join segmen sis..

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  26. as salam Kj..saya join ni..
    http://jnjikita.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  27. assalamualaikum..Tegur jika tersilap langkah
    First Time Join.
    Selamat Hari Raya semua
    http://azzaazyra.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  28. done :)
    http://insyaallahadarezeki.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  29. join..

    http://missbanufavorite.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html

    BalasPadam
  30. Huhu sy dah bookmark.. lupa nak join

    BalasPadam
  31. no 13 lapor diri dan dah selesai blogwalking semua peserta segmen..

    - Mia Liana

    BalasPadam