A SFRNFZL Giveaway - Kasih Juju

March 19, 2018

A SFRNFZL Giveaway


Saya suka berblogging kerana saya suka dengan penulisan. Walaupun dulu masa sekolah BM Penulisan saya tidaklah flying colors, tapi bolehlah kan. Hehe.

Selain daripada tu Juju juga suka kumpul dan simpan lirik-lirik lagu. Kalau dulu simpan dalam buku conteng-conteng. Sekarang ni dah ada blog terus letak jelah dalam blog ni ha. Nak cari pun senang.

Okeh, Kalau korang nak join segmen ni boleh klik je dekat banner segmen dekat atas tu ye.
Tarikh tamat: 3 April 2018 jam 11.58 tengah malam

No comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.