Latest

19 March 2018

A SFRNFZL Giveaway


Saya suka berblogging kerana saya suka dengan penulisan. Walaupun dulu masa sekolah BM Penulisan saya tidaklah flying colors, tapi bolehlah kan. Hehe.

Selain daripada tu Juju juga suka kumpul dan simpan lirik-lirik lagu. Kalau dulu simpan dalam buku conteng-conteng. Sekarang ni dah ada blog terus letak jelah dalam blog ni ha. Nak cari pun senang.

Okeh, Kalau korang nak join segmen ni boleh klik je dekat banner segmen dekat atas tu ye.
Tarikh tamat: 3 April 2018 jam 11.58 tengah malam

No comments: