23 October 2018

Lirik Lagu Bangun dari Aman RA



[Intro]
It's a one
It's a two
It's a one, two, three, come on!

[Verse 1]
(Woo!)
Dulu asyik mengadu kata aku tak ada apa
Selagi aku bernyawa, aku rasa aku berharta
Akal celik dan jiwa kental benda bukannya murah
Semua nak ke puncak, tak semua sanggup menghadap susah (brrahhh!)
Hari-hari aku bersyukur Ya Rabbi
Hidup sehari lagi untuk aku cuba lagi
Nak dipermudahkan urusan dan murah rezeki
Kalau jatuh sekali aku bangun tiga kali!

[Chorus]
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat (budak flat)

[Verse 2]
Izinkan aku memperkenalkan diri
Barangkali budak flat yang mungkin jadi Tan Sri
Hati bukan merah padi tapi merah 'rarri
Hajat masih sama, kaya sebelum mati
Sejuta akan datang, tarik masuk entah bila
Tapi aku nak pindah keluar dari flat ke villa
Kata aku gila, I don't give an F macam FILA
Aku hanya kejarkan gol aku macam FIFA
Dulu lepak bawah blok, sekarang lepak rooftop
Sampai peminat sendiri kata "wa taknak lu stop"
Wa sanggup tunggu lebih setahun untuk lu drop
Wa jaga cakap bohong betul nak tengok lu top
6 peratus dah cam kenal aku pasti
Tahu nama aku naik macam GST (ay)
Pimpin' ain't easy, man believe me
AU3, do you feel me
Modal diri 100cc
Tengah-tengah bulan tak cukup gaji
Kenapa khayal sebab sakit hati
Diri tercandu pada duniawi
Modal diri hanya 1.3
Tengah-tengah bulan tak cukup gaji
Kenapa khayal sebab sakit hati
Diri tercandu pada duniawi (brrahh!)

[Chorus]
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun! (brrrahh!)
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat (budak flat)

[Verse 3]
Dulu asyik mengadu kata aku tak ada apa
Selagi aku bernyawa, aku rasa aku berharta
Akal celik dan jiwa kental benda bukannya murah
Semua nak ke puncak, tak semua sanggup menghadap susah (brrahhh!)
Hari-hari aku bersyukur Ya Rabbi
Hidup sehari lagi untuk aku cuba lagi
Nak dipermudahkan urusan dan murah rezeki
Kalau jatuh sekali aku bangun tiga kali!

[Chorus]
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun! (brrrahh!)
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun! (brrrahh!)

[Outro]
Budak flat
Budak flat (bangun!)
Budak flat
Budak flat (woo, bangun!)
Budak flat
Budak flat (bangun!)
Budak flat (woo)
Budak flat (bangun!)
Bangun, bangun
Previous Post
Next Post

post written by:

0 Comments:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of kasihjuju.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.