Breaking

27 August 2019

Giveaway-02 by Ematunz

Lepas umum pemenang untuk first giveaway, ematunz.blogspot.com terus buat second giveaway.

Hadiah kali ni lain machiam sikit, iaitu gambar portrait digital. Jika terpilih, uols boleh dapatkan sendiri punya gambar siap edit, ala ala lukisan gittuw, boleh guna letak kat wallpaper ke, default photo pun boleh tau. 

Klik gambar di bawah kalau nak join Giveaway-02:


Hadiah apa tu? Hah, pinjam japp gambar ematunz, ini adalah contoh hadiah (dalam bentuk gambar siap edit) seperti dibawah:

Lukisan digital oleh Aeisha Lisa

Semoga terpilih. Thank you sudi join giveaway ematunz.blogspot.com.

5 comments:

  1. Great post. I will be going through a few of
    these issues as well..

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen.. belum join lagi giveaway nie.. hehe gudluck!

    ReplyDelete
  3. Whats up are using Wordpress for your blog platform?
    I'm new to the blog world but I'm trying to get
    started and create my own. Do you need any coding knowledge to make your own blog?
    Any help would be really appreciated!

    ReplyDelete
  4. Jalan2 sementara cuti harini hehe. Datang dari segmen sama https://theathra.blogspot.com/2019/08/giveaway-02-by-ematunz.html

    ReplyDelete