Latest

24 September 2019

Running Man 9th Anniversary Fan Meeting Korea, Boom and Just Blow Dance

Hai semua,

Kalau korang peminat setia Running Man mesti korang dah tengok macammana kepayahan ahli-ahli dia berlatih menari untuk menjayakan salah satu persembahan dalam konsert Running Man Fan Meet Korea tu nanti. Lebih-lebih lagi Song Ji Hyo yang memang terkenal dengan kaku pergerakan tariannya.
Running Man 9th Anniversary Fan Meeting Korea
Tapi lepas Juju tengok tarian diorang masa konsert tu terus Juju ulang part tu banyak kali. Fuhh.. Memang hebat betul diorang nih. Tarian dia bukan yang slow tu tau. Tarian dia rancak. Banyak step nak kena ingat.

Kesian juga dekat Ji Suk Jin sebab dengan faktor usia dia yang banyak tu, nak kena catch up dengan kawan-kawan yang lain. Untuk ahli yang muda memang tak da masalah lah dengan tarian tu. Tapi memang tak sangka betul diorang dapat buat persembahan tarian tu dengan baik sekali. Tahniah buat guru tarian mereka Lia Kim yang betul-betul sabar melayan karenah diorang.

Sedikit info mengenai Lia Kim.
Lia Kim
Lia Kim is a Korean hip-hop dancer and choreographer. Her incredible choreography routines display a unique combination of street funk and urban hip-hop. She is best known for her intricate finger-tutting skills. Lia is the CEO of the Seoul-based '1Million Dance Studio.' The studio is a melting pot of various dance forms from around the world and is a place where students connect with one another through the joy of dancing. Since Lia is a professional choreographer, she majorly focuses on detailing and technicality. This makes her dance routines an artwork. Lia has performed at several national and international events and has judged a few dance reality shows, too. She has choreographed a number of concerts and events and has also created dance routines for a number of celebrities.
As an international choreographer, Lia has choreographed dance routines for many pop artists and bands such as 'TWICE,’ BoA, 'EXID,' 'Girls' Generation,' 'Wonder Girls,' Sunmi, ‘2NE1,’ ‘Miss A,' Jay Park, 'f(x),' Son Dam-bi, Jang Woo Hyuk, 'Got7,' '2PM,' 'After School,' 'Playback,' 'Melody Day,' 'WANNA.B,' and ‘Dreamcatcher.’ Lia has judged dance competitions and reality shows such as 'Astro Battleground’ and 'World of Dance.' She has also participated in the 'Urban Dance Camp' and the 'Fair Play Dance Camp' as the head instructor. Lia was the lead choreographer for one of Korean singer Lee Hyo Lee’s concerts.

Oleh kerana Juju suka sangat dengan tarian tu, maka Juju pun nak share dengan korang juga. Meh kita layan sama-sama meh.



No comments: