Latest

2 December 2011

Entry Khas Untuk My Besties

Entry harini khas untuk kawan-kawan-kawan baik yang berkahwin dan bertunang on 27th November 2011. Kenapa dalam banyak-banyak tarikh dalam tahun 2011 ni tarikh yang sama jugak korang nak buat majlis?? Why oh why?? 
Frust giler ni tak dapat pegi majlis korang.. 
Rugi woo terlepas tengok korang punye sweet moment.. Huhuhu.. 
Nak tau betape sweet nye moment dorang itu? 
Meh layan gambar kat bawah ni..

Cik Nana sangat gojes. Aww.. Congrate on your engagement :)
Setelah mengharung, terharung, diharung, akhirnya jumpe jugak..Encik Helmi.
Nape tiru saia? Saia dapat 'Helmi' dulu tau. Hikhik.

Ecece.. Senyum Encik Jojo tak boleh blah.. Kahkahkah.
Neway, Kak Asma pun gojes yaw.. 
Selamat penantin baru untuk korang. :)

Ade lagi sorang my bestie yang kawen. Kat Nisimilan. Tak dapat gambar lagi.
Da dapat nanti akan ku masukkan dalam sambungan cerita ni..

Korang nak tau tak aku pegi mane pada tarikh tersebut??
Nantilah cerita.
Tak de bahan bukti. Hikhikhik..

Okbai.

7 comments:

AYuNG said...

cntek:)

sukagelak said...

@AYuNG err..saya memang cantik (mood : perasan)
;D

SheyPull said...

wah x sabar nak kawen..:)
selamat berbahgia..:P


Hye awk, Jom la jengah BLOG saye pulak...: Telefon pintar punca sakit tengkuk dan jari yang kronik ?

Azekzk said...

Ble plak tuan blog nk kawen? (gurau jer)

LydSunshine said...

Uniknya nama kwn awk. Nisimilan. Selamat pengantin baru kepada both couples anyway. :)

sukagelak said...

@Azekzk sampai seru nanti kawen la saye :)

sukagelak said...

@LydSunshine err..nisimilan tu = negeri 9..hehe.. :D