Assalamualaikum semua,

Macam biasalah bila dah masuk bulan baru KJ pun nak cari senarai bloglist baru buat penyeri blog KJ ni. Rasanya macam dah terlambat sikit nak buat segmen ni sebab dah masuk bulan 7. Tapi korang jangan risau, KJ akan cukupkan sebulan juga. 

Jadi apa tunggu lagi, jom ramai-ramai support segmen KJ ni ye.


Syarat-syarat penyertaan.
1. Buat entri bertajuk "Pencarian Bloglist Julai 2017 Blog Kasihjuju.com"
2. Letakkan gambar banner segmen dekat atas ni dan backlink kan ke page ini semula.
3. Follow blog kasihjuju.com.
4. Like page Kasih Juju di Facebook -->

5. Follow instagram saya --> helmijulia
6. Dah siap publish jangan lupa tinggalkan link blog korang dekat ruangan komen dibawah ni ya.

Segmen ini berlangsung dari 3 Julai 2017 sehingga 8 Julai 2017.
Pemilihan pemenang dipilih menggunakan aplikasi random.org.

Jom ramai-ramai meriahkan segmen KJ ni ya.. Thank you in advance. Much love.

SENARAI PESERTA *akan dikemaskini dari semasa ke semasa
5/ http://happinessin-me.blogspot.my/2017/07/pencarian-bloglist-julai-2017-blog.html