Assalamualaikum semua..

Okeh, first of all aku tertarik betul dengan segmen encik Ben malam ni.
Tak sabar-sabar aku nak jawap nih..
Opss.. Sebelum jawap kene lah ade soklan kan..
Soklannye : " Apakah perkara yang paling membosankan anda bila dengar ESOK SEKOLAH ? Mengapa ? "
Dan jawapan aku : " Benda yang paling membosankan bile dengar esok sekolah ialah kene bangun awal giler pegi keje then kene kuar umah awal jugak to avoid traffic jammed "

Sekian :)
Wasalam..

Guys out there yang nak join segmen ni bleh klik banner tu yeh..
Tutup pukul 10 malam