Latest

18 March 2012

Bila Ben Ashaari tanya aku


Assalamualaikum semua..

Okeh, first of all aku tertarik betul dengan segmen encik Ben malam ni.
Tak sabar-sabar aku nak jawap nih..
Opss.. Sebelum jawap kene lah ade soklan kan..
Soklannye : " Apakah perkara yang paling membosankan anda bila dengar ESOK SEKOLAH ? Mengapa ? "
Dan jawapan aku : " Benda yang paling membosankan bile dengar esok sekolah ialah kene bangun awal giler pegi keje then kene kuar umah awal jugak to avoid traffic jammed "

Sekian :)
Wasalam..

Guys out there yang nak join segmen ni bleh klik banner tu yeh..
Tutup pukul 10 malam

9 comments:

Aien Nia said...

aien pergi sekolah xpernah jem sebab duduk kat kampung jew ..
btw dtg dari segmen yg same :) klu sudi singgah yg aien juga
http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

whitecappuccino said...

setuju sgt2..bila sekolah kena bangun pagi2 sangat..kecuali kalo ada lagi sekolah petang.

Pka Rahim said...

hi pka join segmen yang sama

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

tq :)

faizulosman said...

sabo je lah...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

muntotunggek said...

huyooo . dok banda . traffic jam . tak pernah rasa sebab duk ostel . hehe

follow sini n terbang dari segmen broben :) jom masuk umah saye :)

http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

nanieybarnieylurviey said...

bgn awal itu perlu.. hehe..

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

muntotunggek said...

hai . singgah lagi sekali nak bgtahuu . saye dah hbes skolaaa ekceli ikkiki

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

part jemm tu memang bosann betulkannn hehehe

9n0L4 said...

jem krengggg orh tganu kate. hee. thanks ye singgah.

jemput join my 1st segmen,
farizafairuz.blogspot.com/2012/03/segmen-suaikenal-taaruf-ice-breaking.html