! SEGMEN INI SUDAH TAMAT !

Assalamualaikum dan selamat hari Isnin.

Hari ni SukaGelak nak try buat segmen.
Agak-agak ade yang nak join tak?
Tak try tak tau kan.
Lagipun SukaGelak ni selain daripada suka gelak, suka blog walk jugak. :D
Jom cekidaud syarat-syarat penyertaan.



1/ Buat tajuk " Jom Join SukaGelak Blogwalking "
2/ Letak banner kat atas ni dan 'link'kan ke blog SukaGelak.
3/ Follow blog SukaGelak. Tak nak follow pun tak pe, tak de paksaan :)
4/ Tinggalkan link entry dekat ruangan komen.

Tu jek.. Senangkan??
SukaGelak akan buat 1 list untuk kita sama-sama blog walk nanti.
Segmen ni start hari ni (23/04/2012) sampai besok (24/04/2012), jam 1200 t/hari.

SENARAI PESERTA