Sebenarnya SuakGelak tak mahu pun membeli dan belah kat Zalora ni. Mood shopping tak sampai lagi. Tapi tengokla apa yang si Zalora ni buat.

klik gambar untuk lebih jelas.
Nampak tak permainan die kat situ?
Dah tau kite ni memang pantang nampak mende-mende diskaun ni, lagilah die nak menggoda kita tau.
Arrgggghh tidak.. Tiba-tiba mood shopping sampai, tiba-tiba klik kat emel tu, tiba-tiba terbeli. 
Dush dush dush.. Tak tahan kena goda dengan Zalora.

Terima kasih sudi baca :)
Wassalam.